MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένα χρόνο πίσω θα πάει η προβολή του νέου Sin City

Άσχημα τα νέα για τους φανατικούς φίλους του Sin City. Το Sin City: A Dame to Kill For δεν πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2013. Αυτή η ημερομηνία προβολής αποδείχθηκε υπεραισιόδοξη για μια ταινία με τεράστιες απαιτήσεις σε ειδικά εφέ. Έτσι η πολυαναμενόμενη δεύτερη ταινία Sin City θα προβληθεί του χρόνου το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου 2014 πηγαίνοντας σχεδόν ένα χρόνο μετά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η πρωταγωνίστρια στον ρόλο της μοιραίας γυναίκας είναι η Eva Green . Θα παίξει την σκοτεινή Ava Lord. Στο δεύτερο Sin City πρωταγωνιστής δεν θα είναι ο Clive Owen αλλά ο Josh Brolin, του οποίου οι μετοχές είναι πολύ ανεβασμένες τον τελευταίο καιρό. Τώρα, αν θα καταφέρει να σταθεί επάξια στα παπούτσια του δυναμικού και κλασάτου βρετανού ηθοποιού, θα το δούμε επί της μεγάλης οθόνης.

 Στο φιλμ των Robert Rodriguez και Frank Miller πρωταγωνιστούν ακόμα οι Jessica Alba, Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt, Rosario Dawson, Jaime King, Dennis Haysbert, Jamie Chung, Chris Meloni, Ray Liotta, Juno Temple, Jeremy Piven και Bruce Willis.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b