MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανοιχτοί λογαριασμοί: Η ξεκαρδιστική και kinky επιστροφή του Bradley Cooper (trailer)

Ο Bradley Cooper με ράστα μαλλί και αρχηγός συμμορίας; Μια από τις πολλές ανατροπές που έχει η νέα του ταινία Hit and run (Ανοιχτοί λογαριασμοί). Η ταινία αυτή έχει χαρακτηριστεί ως μια αυθεντική κωμωδία με αναπάντεχες ανατροπές και έντονα προκλητικό στοιχείο. Εκτός από τον Bradley Cooper σε αυτήν πρωταγωνιστούν η Kristen Bell και ο Dax Shepard.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Τσάρλι Μπρόνσον, ένας συμπαθητικός τύπος με αμφιλεγόμενο παρελθόν θέτει σε κίνδυνο τα πάντα όταν παρεκκλίνει από το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων που συμμετέχει για να πάει την αρραβωνιαστικιά του στο Λος Άντζελες και να μη χάσει μια μοναδική ευκαιρία για την καριέρα των ονείρων της. Το ταξίδι τους περιπλέκεται, όταν το FBI εξαπολύει κυνηγητό… και γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο, όταν η πρώην συμμορία του Τσάρλι, μια ομάδα από γκάνγκστερ – με επικεφαλής τον Μπράντλεϊ Κούπερ – τους ανακαλύπτει και αποφασίζει να τους εξοντώσει…

Πρωταγωνιστούν: Dax Shepard, Kristen Bell, Bradley Cooper, Tom Arnold
Σενάριο: Dax Shepard
Σκηνοθεσία: David Palmer, Dax Shepard
Είδος: Κωμωδία
Διάρκεια: 100′

Ψυχή της κωμωδίας είναι ο Dax Shepard. Όχι μόνο πρωταγωνιστεί, αλλά είναι ο σεναριογράφος του έργου, ενώ μαζί με τον David Palmer μοιράζεται και την σκηνοθεσία. Αγαπάει δύο πράγματα: τα αυτοκίνητά του και την Kristen Bell. Όταν ήρθε, λοιπόν, η ώρα να γυρίσει την επόμενη ταινία του, ο σταρ του Parenthood σκέφτηκε, γιατί να μην κάνei μια ταινία που να τα έχει όλα;

Η ταινία δεν είχε μεγάλο προϋπολογισμό και ολοκληρώθηκε σχετικά γρήγορα: “Δεν πήραμε αγνώστους”, εξηγεί ο Palmer. “Όλοι πληρώθηκαν με την κατώτατη αμοιβή για μια ταινία χαμηλού προϋπολογισμού, επειδή όλοι αγαπούν τον Νταξ. Η φιλία, η εμπιστοσύνη και η γλυκύτητα που απορρέει είναι αυτό που τους φέρνει όλους κοντά”, συμπληρώνει ο Σέπαρντ. 

Αν η ψυχή της ταινίας είναι ο Dax Shepard, ο σταρ της ταινίας είναι ο Bradley Cooper. Τον βλέπουμε μάλιστα στον απόλυτο κόντρα ρόλο της καριέρας του, σε αυτόν ενός  ράστα χούλιγκαν . “Έγραψα όλους τους άλλους βάσει της προσωπικότητάς τους, εκτός από τον Bradley. Δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον τύπο.”  παραδέχεται ο Shepard. Ο σκηνοθέτης δεν ήθελε έναν τυπικό κακό και ήξερε ότι ο Cooper μπορεί να δώσει αυτό που έψαχνε εκείνος. “Δε μ’ αρέσει ο αρχέτυπος ή ο παραδοσιακός κακός- είναι βαρετός. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι θα ήταν καλό αν ο μεγαλύτερος σταρ της ταινίας τυγχάνει να είναι ο κακός, επειδή ως φυσικό επακόλουθο θα ενδιαφερθείς για εκείνον. Και ο Κούπερ είναι και απολαυστικός ως ηθοποιός – και το απόλυτο αρσενικό.”

Η ταινία με τον διαφορετικό αυτό κακό θα έρθει στην Ελλάδα στις 4 Ιουλίου. Μία ιδέα για τον εκκεντρικό χαρακτήρα της κωμωδίας αυτής μπορείτε να πάρετε στο ακατάλληλο για ανηλίκους trailer της ταινίας. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b