MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΡΤ: Μεγάλη συναυλία στήριξης στο ραδιομέγαρο- Συνεχίζεται η μετάδοση της ΕΡΤ στο internet

Συναυλία με μουσικούς από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή για συμπαράσταση στους εργαζόμενους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στη συναυλία συμμετέχουν οι: Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ, Χορωδία ΕΡΤ, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Ορχήστρα και Χορωδία Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ορχήστρα και Χορωδία Δήμου Αθηναίων, Καμεράτα, Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, Φιλαρμονική Δήμου Πειραιά.

Η συναυλία οργανώνεται από την ΠΟΣΠΕΡΤ μαζί με την ΠΟΕ-ΥΠΠΟ  για τη στήριξη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ενάντια στη «δολοφονία της και για τη στήριξη του αγώνα των εργαζομένων της, που είναι πλέον αγώνας όλων των εργαζομένων», όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.  Ακόμα, «καταγγέλλουν την κατάργηση των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, που με βάναυσο τρόπο δολοφονούνται από την κυβέρνηση, καταφέρνοντας καίριο χτύπημα στον πολιτισμό της πατρίδας μας».

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ EBU- Συνεχίζεται η αναμετάδοση της ΕΡΤ μέσω internet

Στην Αγία Παρασκευή θα βρεθεί και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ενωσης (EBU) Ζαν Πολ Φιλιπό, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Ο κ.Φιλιπό θα βρεθεί στην ΕΡΤ στις 12 το μεσημέρι και αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με την γενική Διευθύντρια του Οργανισμού, Ινγκρίντ Ντελτάνρ.

Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ενωση έχει ήδη διαθέσει υπηρεσία Eurovision News Exchange που εδρεύει στη Γενεύη προκειμένου να μεταδίδει αποσπάσματα από το πρόγραμμα που παράγουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Πρόγραμμα της ΕΡΤ από την EBU μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ

Επίσης, το κανάλι του 902 κατά διαστήματα παίζει το πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b