MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Ίθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί μιλούν για το “Πριν τα μεσάνυχτα” αποκλειστικά στη Nova

Ο Ίθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί, οι πρωταγωνιστές ενός από τα πλέον ανεξίτηλα ερωτικά ειδύλλια που έχουν ξετυλιχτεί ποτέ στη μεγάλη οθόνη επιλέγουν για τελευταίο τους σταθμό την Ελλάδα, κάνοντας μία στάση στο Novacinema 4. Λίγο πριν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα τους ταινία «Πριν τα Μεσάνυχτα», που έχει γυριστεί στην Πελοπόννησο, το κινηματογραφικό κανάλι της Nova, γεμάτο πάθος για ζωή, προβάλλει ένα αφιέρωμα στους δύο ηθοποιούς.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου, οι κινηματογραφικοί Τζέσι και Σελίν συναντιούνται ξανά πριν σημάνουν μεσάνυχτα και ζουν τον έρωτα τους από την αρχή, στον πιο ρομαντικό μαραθώνιο του καλοκαιριού, με τις δύο πρώτες ταινίες της αγαπημένης τριλογίας: «Πριν το Ξημέρωμα» (21:00) και «Πριν το Ηλιοβασίλεμα» (22:50). Πριν την προβολή της πρώτης ιστορίας αγάπης, το Novacinema 4, θα προβάλει αποκλειστικές συνεντεύξεις των συντελεστών στη δημοσιογράφο της Nova, Πόλυ Λυκούργου.

Ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και οι δύο πρωταγωνιστές δηλώνουν όλοι ενθουσιασμένοι με τα γυρίσματα του πλημμυρισμένου με εικόνες και ήχους από τη χώρα μας «Πριν τα Μεσάνυχτα». «Την πρώτη ταινία τη γυρίσαμε στην Βιέννη και ήταν καταπληκτικό καλοκαίρι. Τη δεύτερη στο Παρίσι και ήταν φανταστικά. Αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το περσινό μας καλοκαίρι στην Ελλάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ίθαν Χοκ στη κάμερα των Novacinema.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b