MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Warm Up Festival στο six d.o.g.s.

Με τις προετοιμασίες να έχουν πάρει φωτιά, ακριβώς 7 ημέρες και κάτι ώρες πριν το Warm Up Festival, μαζευόμαστε το Σάββατο 8 Ιουνίου στο six d.o.g.s. για μια μικρή γεύση αυτού που πρόκειται να συμβεί στα Κουφονήσια από τις 25 εώς τις 27 Ιουλίου.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Τα προεόρτια του φεστιβάλ που κοντοζυγώνει προβάλει στις οθόνες σκηνές από τα προηγούμενα Up festivals για να νοσταλγήσουμε τα παλιά και να ονειρευτούμε αυτά που έρχονται. Εξαιρετικά live με τους Mary’s Flower Superhead και Melorman ενώ θα ανακοινωθεί το τελικό line up του φετινού Up Festival.

Επί σκηνής, (live acts): Melorman, στο project space και Mary’s Flower Superhead στην κεντρική σκηνή. After party με Blend Mishkin και μια live εμφάνιση έκπληξη (που δεν πρέπει να χάσετε). Στα decks: Exploding Plastic / Trip Me Up / + More tba και καλά ξημερώματα….! 

* Κάπου τριγύρω θα υπάρχει το συλλεκτικό merchandise του festival που έγινε ανάρπαστο τα προηγούμενα χρόνια – Τα προεόρτια ενός φεστιβάλ που κοντοζυγώνει Lives, dj sets, ειδικοί καλεσμένοι, χορός, χορός, χορός και μια μεγάλη έκπληξη.

Six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Eίσοδος ελεύθερη
Ώρα: 21:00

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b