MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Hugh Jackman αποκαλύπτει πως αποκτά το σώμα του Wolverine

Μετά από τη στερητική δίαιτα που ακολούθησε ο Hugh Jackman , ώστε να ενσαρκώσει τον Γιάννη Αγιάννη στους “Άθλιους” , ο ηθοποιός αναγκάστηκε να αλλάξει εντελώς συνήθειες ώστε να αποκτήσει το φουσκωμένο και γυμνασμένο σώμα του Wolverine, για το δεύτερο μέρος της ταινίας.

Monopoli Team

ο Hugh Jackman αποκάλυψε πως κατάφερε αυτή την αλλαγή. Ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι το να φθάσει στα κιλά του Wolverine του ήταν πιο δύσκολο απ’ότι όταν έπρεπε να χάσει βάρος, καθώς είναι γενικά πολύ αδύνατος.

Το πρόγραμμα που ακολουθούσε περιελάμβανε να τρώει συνεχώς για ένα διάστημα 8 ωρών και στη συνέχεια τίποτα. Δηλαδή, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το βράδυ καταναλώνει συνολικά 5.οοο θερμίδες, αλλά από εκείνη την ώρα και μετά τίποτα άλλο.

Φυσικά, η σκληρή άσκηση για τον Hugh Jackman είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του, ώστε να αποκτήσει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και τα γυμνασμένα χέρια. Μπορεί λοιπόν το photoshop και τα γραφικά στις μέρες μας να κάνουν θαύματα , η σκληρή δουλειά όμως ακόμα απαιτείται από τους ηθοποιούς.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b