MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αποκοιμήθηκε ο Morgan Freeman σε συνέντευξη

Σίγουρα οι ηθοποιοί του Hollywood έχουν επιβαρυμένο πρόγραμμα πριν κυκλοφορήσει κάποια ταινία τους. Ήταν όμως αυτός ο μόνος λόγος που οδήγησε τον 75χρονο Αμερικανό ηθοποιό Morgan Freeman να πάρει έναν υπνάκο ενώ έδινε τηλεοπτική συνέντευξη;

Monopoli Team

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή αμερικανικού καναλιού για την πρωόθηση της νέας του ταινίας “Now you See me”. O Morgan Freeman είχε πάει στην εκπομπή μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Michael Caine, ο οποίος όμως μάλλον δεν κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του Freeman.

freeman1Ενώ, λοιπόν, ο Michael Caine μιλούσε για τα ειδικά εφέ της νέας ταινίας, ο Morgan Freeman δεν κατάφερε να ξεχάσει την κούραση του και προτίμησε να κλείσει τα μάτια του. Καθώς αποκοιμήθηκε έγειρε μπροστά κάτι το οποίο τον τίναξε από τον ύπνο και δείχνοντας ατάραχος προσπάθησε να μπει στη συζήτηση.  

Πάντως, οι δημοσιογράφοι που έπαιρναν τη συνέντευξη δεν έδειξαν να ενοχλούνται , αντιθέτως αστειεύτηκαν στη συνέχεια για το γεγονός μέσω Twitter , ζητώντας συγγνώμη που διέκοψαν τον ύπνο του ηθοποιού.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b