MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Pacific Rim- Εντυπωσιακή 3D ταινία από τον σκηνοθέτη του Λαβύρινθου του Πάνα! (Trailer)

Τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο το ελληνικό (αλλά και το παγκόσμιο) κοινό τον αγάπησε για την πρωτοτυπία του στυλ και την άψογη κινηματογράφησή του με την ταινία “Λαβύρινθος του Πάνα”. Τώρα ο μεξικανός σκηνοθέτης δημιουργεί μια νέα ταινία, αυτή την φορά επιστημονικής φαντασίας, το Pacific Rim. Η ταινία αυτή, όπως βλέπουμε κι από το trailer, θα έχει πολύ εντυπωσιακά πλάνα και σκηνές δράσης. Θα κυκλοφορήσει σε 3D (αλλά και σε 2D για τους πιο παραδοσιακούς σινεφίλ) στην χώρα μας από τις 12 Σεπτεβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όταν λεγεώνες τρομακτικών πλασμάτων – γνωστά ως Καϊτζού – αρχίζουν να εφορμούν από την θάλασσα, ξεκινά ένας πόλεμος που θα στοιχίσει εκατομμύρια ζωές και θα εξαντλήσει τους πόρους της ανθρωπότητας. Προκειμένου να αντεπεξέλθουν οι άνθρωποι στις επιθέσεις των γιγαντιαίων Καϊτζού, κατασκεύασαν ένα ειδικό όπλο: ογκώδη ρομπότ – τα Τζάγκερ – τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δύο πιλότους των οποίων οι εγκέφαλοι είναι συνδεδεμένοι με μία γέφυρα νευρώνων.

Όμως, ακόμα και τα Τζάγκερ αποδεικνύονται λίγα μπροστά στη μήνη των καϊτζού. Λίγο πριν την οριστική ήττα, οι δυνάμεις που προασπίζονται το ανθρώπινο είδος στρέφονται σε δύο “απίθανους” ήρωες – έναν ξεπεσμένο πρώην πιλότο (Τσάρλι Χάναμ) και έναν άπειρο δόκιμο (Ρίνκο Κικούσι). Αυτοί οι δύο θα κληθούν να προστατέψουν την ανθρωπότητα, καθώς είναι η τελευταία της ελπίδα πριν την αποκάλυψη.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Τσάρλι Χάναμ, Ίντρις Έλμπα, Ρίνκο Κικούκι, Τσάρλι Ντέι, Ρον Πέρλμαν

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b