MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιατί ο πατέρας της Angelina Jolie δεν γνώριζε για τη μαστεκτομή

Ο πατέρας της Αμερικανίδας ηθοποιού Angelina Jolie,η οποία υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή,John Voight δήλωσε πως έμαθε για την εγχείρηση της τη Δευτέρα, δηλαδή την ημέρα που το ανακοίνωσε η ίδια στους New York Times.

Monopoli Team

Μιλώντας σε αμερικάνικη εφημερίδα ο John Voight δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα, παρότι είχε συναντηθεί με την Angelina Jolie δύο μέρες πριν την αποκάλυψη. Όπως υποστήριξε δεν το κατάλαβε καν, καθώς δεν ήταν καθόλου εμφανές. Ο ίδιος πληροφορήθη το γεγονός από το ίντερνετ τη Δευτέρα, μαζί με όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

angelina jolie and jon voightΠάντως , μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κόρη του λέγοντας πως ο θαυμασμός του για εκείνη δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια, ενώ κατανόησε το γεγονός ότι ήθελε να παραμείνει κρυφή η εγχείρηση .Το πρόβλημα της η διάσημη σταρ το είχε εμπιστευθεί  μόνο στο σύντροφο της Brad Pitt και στα έξι παιδιά τους.

Η σχέση πατέρα-κόρης  είχε περάσει στο παρελθόν μία μεγάλη κρίση , αφού ο John Voight την είχε κατηγορήσει για σοβαρά ψυχικά προβλήματα και η Angelina  Jolie είχε υποστηρίξει ότι απατούσε την μητέρα της. Μετά από μία έχθρα που είχε κρατήσει για 10 χρόνια ξαναέφτιαξαν τη σχέση τους το 2011.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b