MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέα φωτογραφία με όλο το καστ της πορνό ταινίας του Trier

Μια φωτογραφία με όλο το καστ της softcore ή hardcore, ανάλογα με την βερσιόν) ταινία του Lars Von Trier Nymphomaniac. Η ταινία πήρε νέα ημερομηνία προβολής και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους της Δανίας στις 25 Δεκεμβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η φωτογραφία, που κυκλοφόρησε και σύμφωνα με εκτιμήσεις είναι προϊόν photoshop , δείχνει όλα τα αστέρια της ταινίας και τον ίδιο τον σκηνοθέτη. Βλέπουμε σε αυτήν τους Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Stacy Martin, Christian Slater, Uma Thurman,Willem Dafoe,Connie Nielsen,Udo Kier, Jean-Marc Barr σε προκλητικές πόζες, αλλά και τον ίδιο τον Lars von Trier.

Είναι η δεύτερη φωτογραφία με πικάντιικο περιεχόμενο που κυκλοφορεί για την συγκεκριμένη ταινία. Είχε προηγηθεί πριν μερικούς μήνες η φωτογραφία της Charlotte Gainsbourg 
nymphomaniac charlotte gainsbourg
Η νέα ταινία του Trier έχει θέμα της την ερωτική ζωή μιας γυναίκας από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την περίοδο των πενήντα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο εκδοχές, σε ελαφρύ πορνό και σε σκληρό. Ο παραγωγός της ταινίας του Trier δήλωσε ότι θα είναι «πολύ διασκεδαστική, πολύ ερωτική, αλλά και πολύ αστεία». Ο ίδιος ο Trier μιλάει για μια ταινία «ερωτικής γέννησης» και «σεξουαλικής αφύπνισης».

O παραγωγός  Peter Aalbæk Jensen δήλωσε ότι έχει ήδη γυριστεί υλικό διάρκειας 7,5 ωρών “Είναι αρκετό για τρεις ταινίες και είναι όλο καλό.” είπε. “Δεν ξέρω τελικά τι θα κόψουμε”.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, είναι δεδομένο ότι υπάρχουν σκηνές σκληρού πορνό. Μόνο, που όπως έχουν αποκαλύψει πρωταγωνιστές της ταινίας, έχουν γυριστεί από πορνοστάρ, οι οποίοι αντικαθιστούν τους κανονικούς ηθοποιούς στις πολύ αποκαλυπτικές σκηνές. Μετά τους κασκαντέρ στις ταινίες δράσης, έχουμε τώρα και τους κασκαντέρ στο πορνό.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b