MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Brad Pitt: Απολύτως ηρωική η πράξη της Angelina!

Στο πλευρό της Αngelina Jolie στέκεται ο σύντροφός της Brad Pitt, που ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθε για την απόφαση ζωής της ηθοποιού να προβεί σε διπλή μαστεκτομή, για να μειώσει τις πιθανότητες καρκίνου του στήθους, ενώ χαρακτήρισε την απόφαση αυτή “απολύτως ηρωική”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την δύσκολη απόφαση που πήρε η σύντροφος και μητέρα των παιδιών του, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Evening Standard. “Έχοντας υπάρξει από τους πρώτους “μάρτυρες” αυτής της απόφασης, τη βρίσκω απολύτως ηρωική! Ευχαριστώ όλη την ιατρική μας ομάδα για τη φροντίδα που μας έδειξαν”. δήλωσε χαρακτηριστικά ο Brad. Tόνισε ακόμα, πως το μόνο που θέλει “είναι η Angelina να ζήσει μια μακριά και υγιή ζωή με μένα και τα παιδιά μας. Αυτή είναι, μια ευτυχισμένη μέρα για την οικογένεια μας!”

Η Angelina Jolie μετά τα συγκινητικά λόγια του συντρόφου της και την συμπαράσταση του, δήλωσε πως χωρίς την υποστήριξή του και των παιδιών της, δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει τους τρεις μήνες των συνεχόμενων επεμβάσεων.

“Είμαι τυχερή που έχω ένα σύντροφο τόσο υποστηρικτικό και τόσο τρυφερό. Σε οποίον έχει μια σύζυγο ή σύντροφο που περνάει κάτι παρόμοιο σαν το δικό μου, να γνωρίζετε ότι είστε μέρος της διαδικασίας και της αλλαγής. Ο Brad ήταν συνεχώς στο πλευρό μου στο νοσοκομείο Pink Lotus, σε κάθε εγχείρηση. Βρήκαμε ακόμα και στιγμές να γελάσουμε με αυτό. Ξέραμε ότι ήταν το σωστό πράγμα για τα παιδιά μας. Μας έφερε ακόμα πιο κοντά” δήλωσε η ηθοποιός.

H Angelina Jolie υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, για να αποφύγει τον καρκίνο. Την αποκάλυψη έκανε γράφοντας τη μαρτυρία της για τους New York Times σε ένα άρθρο με τον τίτλο My medical choice (η ιατρική μου επιλογή). Από τους πρώτους ενημερώθηκε ο 49χρονος σύζυγός της, που δεν έπαψε ούτε στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό της 37χρονης συντρόφου του.

Η Jolie ξεκίνησε θεραπεία για τις επεμβάσεις στις 2 Φλεβάρη, και έκανε την εχγείρηση ολικής αφαίρεσης στις 16 του ίδιου μήνα. Στις 20 Απριλίου  ξεκίνησε η θεραπεία της αποκατάστασης του στήθους της με εμφυτεύματα. Οι γιατροί, όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, την ενημέρωσαν ότι είχε πιθανότητα 87% να νοσήσει και αποφάσισε έτσι να προχωρήσει σε κινήσεις που θα μείωναν τον κίνδυνο. Με την διπλή μαστεκτομή, όπως δηλώνει, οι πιθανότητες υποχωρούν από το 87% μόλις στο 5%.

Η μητέρα της, όπως γράφει η Jolie, πέθανε από καρκίνο στα 56 της χρόνια, ενώ νοσούσε από τον καρκίνο για 10 χρόνια. Ki η ίδια η ηθοποιός ανακάλυψε πως είχε το «ελαττωματικό» γονίδιο BRCA1, κάτι που αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης της νόσου.

H Jolie έγραψε τη μαρτυρία της στους ΝΥΤ για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για το ζήτημα, υπογραμμίζοντας πως κάθε χρόνο μόνο ο καρκίνος σκοτώνει 458 χιλιάδες ανθρώπους. Όπως αναφέρει στο κείμενό της: “Διάλεξα να μην κρατήσω ιδιωτική την ιστορία μου γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν ξέρουν ότι μπορεί να ζουν υπό την σκιά του καρκίνου. Ελπίζω ότι και αυτές θα μπορούν να κάνουν γονιδιακό έλεγχο και ότι, αν υπάρχει σοβαρός κίνσυνος, θα ξέρουν ότι έχουν σημαντικές επιλογές.”

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b