MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Sequel για τα Wild Things θέλει να γυρίσει ο σκηνοθέτης τους

Το καυτό και ιντριγκαδόρικο θριλεράκι Wild Things άφησε εποχή, με τις όμορφες πρωταγωνίστριες (Neve Campbell και Denise Richards), τις λεσβιακές σκηνές, τα σέξι κοντινά και τις συνεχείς ανατροπές. Αντίθετα, οι συνέχειες πέρασαν μάλλον αδιάφορα. Ωστόσο ο σκηνοθέτης της ταινίας θεωρεί ότι έφτασε η κατάλληλη εποχή για να γίνει ένα ακόμα sequel εκείνης της ταινίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης John McNaughton θέλει να δημιουργήσει μια ακόμα συνέχεια, η οποία να έχει σχέση με τους τότε πρωταγωνιστές της ταινίας του 1999. Όμως δεν θα πρωταγωνιστούν οι ίδιοι, αλλά οι απόγονοί τους. Όπως τόνισε σε συνέντευξή του ο σκηνοθέτης, θα ήθελε να γυρίσει μια ταινία, η οποία να αφηγείται καταστάσεις και περιστατικά ανάμεσα σε παιδιά των πρωταγωνιστών της πρώτης ταινίας.

Όπως παραδέχθηκε ο σκηνοθέτης, θα  επιθυμούσε να πρωταγωνιστεί το παιδί της Neve Campbell, το οποίο με κάποιον τρόπο να γνωρίζεται και μπλέκεται σε κάποιες καταστάσεις με το παιδί του Bill Murray. Βέβαια, ανάμεσα στην επιθυμία και την πραγματικότητα συνήθως υπάρχει χάσμα τεράστιο. Αντίθετα, για κάποιον απόγονο της Denise Richards δεν έγινε λόγος.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b