Από βαποράκι μεταμορφώνεται σε υπερηρωίδα η Scarlett Johansson!
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤην σκληρή πλευρά της γυναικείας φύσης θέλει να αποκαλύψει σε ακόμα μία περιπέτειά του ο γνωστός Γάλλος σκηνοθέτης και παραγωγός Luc Besson. Μετά την Anne Parillaud στην “Nikita”, την μικρούλα τότε Natalie Portman στο “Leon” αι την Milla Jovovich στο “Πέμπτο στοιχείο” ο δαιμόνιος Γάλλος θέλει να χρησιμοποιήσει άλλη μια γυναίκα ως πρωταγωνίστρια σε περιπέτειά του. Και μάλιστα μια μεγάλη σταρ, όπως η Scarlett Johansson.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleBέβαια η Scarlett το ξέρει καλά αυτό το είδος. Είναι μάλιστα πρωταγωνίστρια σε μια από τις πιο πετυχημένες εμπορικά περιπέτειες όλων των εποχών, τους Εκδικητές. Αυτό φαίνεται είδε ο Luc Besson και την θέλει για πρωταγωνίστρια στην νέα περιπέτεια που θα σκηνοθετήσει με τίτλο Lucy.
Ο Besson είναι ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος της νέας ταινίας. Η υπόθεση της Lucy θα μιλάει για μια γυναίκα, την οποία αναγκάζουν να γίνει βαποράκι ναρκωτικών. Όμως στην πορεία κάτι γίνεται και αποκτάει υπερφυσικές δυνάμεις.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μιλήστε Ελεύθερα: Μια καυστική κωμωδία σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Το «γερασμένο» ηλεκτρικό δίκτυο υπεύθυνο για δυσανάλογα μεγάλο ποσοστό πυρκαγιών στην Ελλάδα;
McNEAL, του Ayad Akhtar στο Θέατρο Νέος Ακάδημος
8ο Φεστιβάλ Δελφών: Γιώτα Νέγκα και Σταύρος Σιόλας ρίχνουν την αυλαία με δωρεάν συναυλίες
Με αφιέρωμα στο ERTFLIX το αντίο της ΕΡΤ στον Νίκο Καλογερόπουλο
«TV Land»: Η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ έρχεται… από τα παρασκήνια
Τι διαβάζουν τα κουλ κορίτσια φέτος το καλοκαίρι
Alpha: «Το σόι σου» – Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται…
Nίκος Καλογερόπουλος (1952-2026): Η αναχώρηση ενός ασυμβίβαστου
Απεβίωσε ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών