MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 4 άντρες που δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ!

Πόσες φορές πέφτεις έξω στις προβλέψεις σου νομίζοντας ότι ξέρεις τον άλλον, πόσες φορές δεν βλέπεις τα σημάδια και απλά σε τυφλώνει ο έρωτας, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό απλά χρειάζεται να ξέρεις που βαδίζεις και πότε πρέπει να φύγεις από μια σχέση. Δες εδώ ποια σημάδια αγνοείς και πρόλαβε την επόμενη φορά.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ο τσιγκούνης
Πρόκειται για εκείνον τον τύπο άντρα, που ξεχνάει μονίμως το πορτοφόλι του είτε στο σπίτι, ειτε στο αμάξι δεν έχει σημασία, το θέμα είναι πως καταλήγεις πάντα εσύ να πληρώνεις. Δεν είναι κακό να μοιράζεται ένα ζευγάρι τα εξοδα, ίσα ίσα είναι φυσιολογικό, όταν όμως ο άλλος σκαρφίζεται διάφορα μόνο και μόνο για να γλυτώσει τον λογαριασμό, κάτι τρέχει. Απλώς απομακρύνσου! Γιατί δεν θα το θυμηθεί ποτέ.

Ο τεμπέλης
Στην αρχή θα σε εντυπωσιάσει με τις φιλοδοξίες του, με την αναρίθμητη λίστα σχεδίων για το μέλλον, αλλά γνωρίζοντάς τον καλύτερα θα καταλάβεις ότι το μόνο που προγραμματίζει καλά είναι το ραντεβού με τους φίλους του για να παίξουν video games. Με τον καιρό θα σου ζητάει να μένετε σπίτι, δεν θα έχει κανένα θέμα συζήτησης ενώ θα μένει κολλημένος στο καναπέ γκρινιάζοντας για τη δουλειά που δεν μπορεί να βρει γιατί η κρίση έχει χτυπήσει κόκκινο, ζητώντας σου να του κάνεις παρέα ναζιάρικα. Το θέμα είναι πως δεν θέλει εσένα για σύντροφο, μα για ειδικό επαγγελματικού προσδιορισμού. Μην εθελοτυφλείς ότι μπορείς να τον κινητοποιήσεις.

Ο πολυάσχολος
Το ακριβώς αντίθετο παράδειγμα από τον τεμπέλη αποτελεί ο πολυάσχολος τύπος άντρα. Εκείνος που έχει σίγουρα τέλεια δουλειά, ασχολείται με σπορ, είναι γοητευτικός και απρόσιτος. Αυτός που φαντάζει ιδανικός είναι και αυτός που δεν θα μπορεί ποτέ να βγει μαζί σας για ένα ποτό το βράδυ γιατί θα έχει απανωτά επαγγελματικά meeting και γιατί το Σάββατο θα κατέβει για αγώνες με το κανό του. Θα σου προσφέρει βέβαια πάντα ακριβά δώρα και δείπνα μα όχι λίγο από τον χρόνο του, γιατί θα έχει πάντα δουλειά, όπως θα λέει, για την οποία θα μιλάει και συνεχώς. Αν μπορούσε θα την παντρευόταν κιόλας.

O ανώριμος
Καποιοι άντρες φαίνεται πως δεν μεγαλώνουν ποτέ. Όσο γοητευτικό και να ακούγεται στην αρχή, ενας άντρας με την ενεργητικότητα και τον ενθουσιασμό ενός παιδιού κάποια στιγμη θα σε τρελάνει με την ανωριμότητά του. Θα θέλει πάντα να περνάει καλά, κατι που είναι γενικώς θεμιτό, το θέμα είναι πως αν εσύ δεν έχεις ορεξη γιατί είσαι σε παράξενες μέρες ή γιατί έχεις κάποιο πρόβλημα με τη δουλειά σου, θα προτιμήσει να βγει με τους φίλους του, από το να κάτσει μαζί σου. Ξέρεις όμως ποιο είναι το πιο τραγικό; Ότι και εσύ θα προτιμάς να μην μείνει μαζί σου, γιατι ξέρεις ότι δεν θα σε βοηθήσει στο ελάχιστο.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b