MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Anne Hathaway στην νέα ταινία του Christopher Nolan

H Anne Hathaway κέρδισε τις εντυπώσεις ως Catwoman στον τελευταίο Batman του σκηνοθέτη Christopher Nolan. Και πλέον ο γνωστός σκηνοθέτης την παίρνει μαζί του σε ένα νέο κινηματογραφικό ταξίδι στην επιστήμη πέρα από κάθε φαντασία, το οποίο θα ξεπερνάει τα όρια της φυσικής και θα μιλάει για νόμους και υποθέσεις, που ούτε ο Αϊνστάιν δεν μπόρεσε να αποδείξει.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η νέα ταινία του Nolan ονομάζεται Interstellar και φιλοδοξεί να απεικονίσει ένα ηρωικό διαστρικό ταξίδι στα πλέον απομακρυσμένα σύνορα της επιστημονικής κατανόησης μας. Θα είναι μια εξερεύνηση από τον φυσικό Kip Thorne σε θεωρίες των βαρυτικών πεδίων, των σκουληκότρυπων και άλλων υποθέσεων, τις οποίες ο Αλβέρτος Αϊνστάιν ποτέ δεν μπόρεσε να αποδείξει.

Εκτός από την Anne Hathaway, ο Nolan έχει βρει κι ένα ακόμα μεγάλο όνομα του Hollywood για την νέα του ταινία. Συγκεκριμένα, για πρωταγωνιστή έχει επιλέξει τον Matthew McConaughey

Το σενάριο το δούλευε ο αδερφός του Christopher, ο Jonathan Nolan ήδη από το 2007. Τότε ήταν να σκηνοθετήσει την ταινία ο Spielberg. Όταν  τελικά την δουλειά αυτή την ανέλαβε ο Christopher Nolan, το σενάριο τροποποιήθηκε, για να εντάξει μέσα ιδέες του διάσημου σκηνοθέτη. Με δεδομένο ότι οι ταινίες του Nolan ξεπερνούν την φαντασία, μπορούμε να περιμένουμε κάτι πολύ επιστημονικό, αλλά και ακραία εντυπωσιακό.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 7 Νοεμβρίου του 2014.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b