Από τα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” παίζει Mamet τώρα ο Μπράντον
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΌλοι θυμόμαστε τον Μπράντον (Jason Priestley) το καλό παιδί με τις φιλοδοξίες και την τάση να πάει ψηλά, από την εφηβική σειρά του Mega “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”. Τώρα, ο ηθοποιός, τον οποίο βλέπαμε για χρόνια μόνο σε κάποια ρολάκια ταινιών, επέστρεψε στην πατρίδα του, τον Καναδά, για να πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση Race του διάσημου αμερικανού θεατρικού συγγραφέα David Mamet.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΕίναι η πρώτη εμφάνιση του Jason Priestly στο θεατρικό σανίδι από το 2000, όπου εμφανίσθηκε σε θεατρική παράσταση στο Λονδίνο. Ο ίδιος ο Priestly δηλώνει ότι το να παίξει στην σκηνή είναι “φοβερή συγκίνηση” ιδίως όταν ερμηνεύει έναν τόσο συγκλονιστικό ρόλο.
Η παράσταση “Race” έχει ως πρωταγωνιστές τρεις δικηγόρους, δύο μαύρους κι έναν λευκό, στους οποίους προσφέρεται η ευκαιρία να υπερασπισθούν έναν λευκό για ένα έγκλημα εις βάρος μίας μαύρης. O Mamet έχει πει ότι το θέμα του έργου “είναι η φυλή και τα ψέματα που λέμε μεταξύ μας για το συγκεκριμένο ζήτημα”.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μιλήστε Ελεύθερα: Μια καυστική κωμωδία σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Το «γερασμένο» ηλεκτρικό δίκτυο υπεύθυνο για δυσανάλογα μεγάλο ποσοστό πυρκαγιών στην Ελλάδα;
McNEAL, του Ayad Akhtar στο Θέατρο Νέος Ακάδημος
8ο Φεστιβάλ Δελφών: Γιώτα Νέγκα και Σταύρος Σιόλας ρίχνουν την αυλαία με δωρεάν συναυλίες
Με αφιέρωμα στο ERTFLIX το αντίο της ΕΡΤ στον Νίκο Καλογερόπουλο
«TV Land»: Η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ έρχεται… από τα παρασκήνια
Τι διαβάζουν τα κουλ κορίτσια φέτος το καλοκαίρι
Alpha: «Το σόι σου» – Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται…
Nίκος Καλογερόπουλος (1952-2026): Η αναχώρηση ενός ασυμβίβαστου
Απεβίωσε ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών