MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Lana Del Rey και Beyonce στο soundtrack του The Great Gatsby (trailer)

Το πολύχρωμο κινηματογραφικό όραμα του Baz Lurman δεν θα μπορούσε να μην έχει δυνατό χρώμα κι από μουσική. Όπως ακούγεται από το νέο trailer της ταινίας The Great Gatsby με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio οι φωνές δυο μεγάλων σταρ της μουσικής, της Lana Del Rey και της Beyonce θα συνοδεύουν τα πλάνα της φαντασμαγορικής ταινίας εποχής.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μάλιστα η Beyonce θα τραγουδήσει μια διασκευή του Back to black της πρόωρα χαμένης Amy Winehouse. Τις φωνές των δύο τραγουδιστριών μπορείτε να τις ακούσετε στο trailer της ταινίας. 

Στα χνάρια του Robert Redford κινείται ο Leonardo DiCaprio, ο οποίος θα ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα θρυλικό έργο για τα δεδομένα της αμερικάνικης λογοτεχνίας, το The Great Gatsby. Τον ίδιο ρόλο είχε ερμηνεύσει ο Redford στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. Στο πλευρό του Leo θα είναι η Carey Mulligan, η συμπρωταγωνίστρια στο Drive με τον Ryan Gosling. Αλλά και ο Tobey Maguire είναι μέσα στο καστ της ταινίας.

Η στυλιζαρισμένη ταινία εποχής, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου στην Ελλάδα, βασίζεται στο διάσημο μυθιστόρημα του F. Scott Fitzgerald. Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε μια εποχή χλιδής, το 1922, για την Αμερική, με τα πάντα να εκτυλίσσονται γύρω από τις σχέσεις και τα απωθημένα του αυτοδημιούργητου μεγιστάνα Jay Gatsby και της υψηλής μικρο-κοινωνίας που τον περιβάλλει, καθώς και τα μυστικά του, στα οποία βασίζεται η επιτυχία του.

Αν κι έχει ανέβει αρκετές φορές στην μεγάλη οθόνη, η πιο διάσημη μεταφορά του μέχρι τώρα ήταν αυτή του Βρετανού σκηνοθέτη Jack Clayton, το 1974, με πρωταγωνιστή στο θρυλικό ρόλο του αινιγματικού εκατομμυριούχου Jay Gatsby ο Robert Redford. To σενάριο εκείνης της ταινίας φέρει την βαριά υπογραφή του Francis Ford Coppola.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b