MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
09
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένας μεγάλος κινηματογραφικός έρωτας κάνει διακοπές στην Ελλάδα! (vid)

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας “Before Midnight”, που αποτελεί το τρίτο μέρος της ιστορίας του Jesse (Ethan Hawke) και της Celine (Julie Delpy), ενός κινηματογραφικού ζευγαριού που το σινεφίλ κοινό αγάπησε μέσα από τα “Before Sunrise” (1994) και “Before Sunset” (2004). Αυτή τη φορά το ζευγάρι είναι πια παντρεμένο με δύο παιδιά, και κάνει διακοπές στην Ελλάδα!

Monopoli Team

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Πύλο, την Κορώνη και την Καρδαμύλη, και σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές, η ταινία εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το τοπίο και την ατμόσφαιρα, αναδεικνύοντας με ρεαλισμό αλλά και ευαισθησία την ομορφιά και την αλήθεια των ηρώων. Όπως και στις δύο προηγούμενες ταινίες, παρακολουθούμε το ζευγάρι σε ένα 24ωρο από τη ζωή του.

Στην ταινία παίζουν ακόμη οι Ξένια Καλογεροπούλου, Αριάν Λαμπέντ (Άλπεις, Attenberg), Γιάννης Παπαδόπουλος, Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη, Γουόλτερ Λασσάλυ κ.ά.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 13 Ιουνίου. Ανυπομονούμε…

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκινητική ανάμνηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
ShowBiz
Χρήστος Μάστορας: Ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι πια κομμάτι της ψυχής μου (vid)
ShowBiz
Ο Λεωνίδας Κακούρης για την κατάθλιψη: “Το «θηρίο» παραμονεύει για όλους”
Cine News
Έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Μάντσεν
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)
ShowBiz
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα – Θέλει προσοχή, αλλιώς θα σε πνίξει» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν υπάρχουν πολιτικές από τη στιγμή που σκοτώνονται παιδιά» (vid)
ShowBiz
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)
ShowBiz
Γλυκερία: Εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ τρεις ακόμα Έλληνες μουσικοί
ShowBiz
Μαρίνα Σάττι: «Δεν είναι στόχος μου να γίνομαι viral» (vid)