MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Christopher Nolan θέλει για πρωταγωνιστή του τον Matthew McConaughey

Ένα ταξίδι στην επιστήμη πέρα από κάθε φαντασία, το οποίο θα ξεπερνάει τα όρια της φυσικής και θα μιλάει για νόμους και υποθέσεις, που ούτε ο Αϊνστάιν δεν μπόρεσε να αποδείξει, θα σκηνοθετήσει ο Christopher Nolan.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Μπάτμαν ονομάζεται Interstellar φιλοδοξεί να απεικονίσει ένα ηρωικό διαστρικό ταξίδι στα πλέον απομακρυσμένα σύνορα της επιστημονικής κατανόησης μας. Θα είναι μια εξερεύνηση από τον φυσικό Kip Thorne σε θεωρίες των βαρυτικών πεδίων, των σκουληκότρυπων και άλλων υποθέσεων, τις οποίες ο Αλβέρτος Αϊνστάιν ποτέ δεν μπόρεσε να αποδείξει.

Τον ιδανικό πρωταγωνιστή του ο Nolan έχει βρει στο πρόσωπο του Matthew McConaughey, αλλά ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την υπογραφή του. Ωστόσο, όπως γράφεται στο Deadline, “ποιός μπορεί να πει όχι στον Christopher Nolan”; Πραγματικά, πρόκειται για τον σκηνοθέτη τεράστιων επιτυχιών. 

Το σενάριο το δούλευε ο αδερφός του Christopher, ο Jonathan Nolan ήδη από το 2007. Τότε ήταν να σκηνοθετήσει την ταινία ο Spielberg. Όταν  τελικά την δουλειά αυτή την ανέλαβε ο Christopher Nolan, το σενάριο τροποποιήθηκε, για να εντάξει μέσα ιδέες του διάσημου σκηνοθέτη. Με δεδομένο ότι οι ταινίες του Nolan ξεπερνούν την φαντασία, μπορούμε να περιμένουμε κάτι πολύ επιστημονικό, αλλά και ακραία εντυπωσιακό. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους το 2014.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b