MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σεξιστικό tweet Καμμένου για τις γυναίκες των Σουηδών

Ο Πάνος Καμμένος έχει κάνει καριέρα με το φωνακλάδικο στυλ του. Τώρα έρχεται να κάνει την μεγάλη του … δήλωση στήριξης στο Twitter για να στηρίξει την Κύπρο μιλώντας για τις γυναίκες των Σουηδών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

“Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία” έγραψε στην σελίδα του στο Twitter. Ο κος Καμμένος μίλησε ως αυτόκλητος υπερασπιστής των Κυπρίων. Το σχόλιο βέβαια δεν σηκώνει σχολιασμού.

Ο Καμμένος απάντησε έτσι σε χτεσινή δήλωση του Σουηδού υπουργού εξωτερικών ότι στην Κύπρο θα μείνουν μόνο οι παραλίες. “Οι παραλίες και οι Σουηδέζες” απαντάει στην ουσία ο ηγέτης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Τόσο η δήλωση του Σουηδού υπουργού εξωτερικών, όσο ακόμα περισσότερο το σεξιστικό tweet του Καμμένου δείχνουν πόσο χαμηλό επίπεδο πολιτικού λόγου κυριαρχεί αυτήν την περίοδο στην Ευρωζώνη, που καλείται να αντεπεξέλθει μια τόσο σοβαρή οικονομική κρίση με συναινέσεις, συμβιβασμούς και λογικές λύσεις, που θα συνθέσουν διαμετρικά αντικρουόμενα συμφέροντα.

Κι αναρωτιέται κανείς: Πώς μπορεί να γίνει αυτό, όταν από όλες τις πλευρές- Βορρά και Νότο- εκφέρονται πολιτικές ατάκες αυτού του επιπέδου, μόνο και μόνο για φτηνά επικοινωνιακά οφέλη. 

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b