MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Kate απεχθάνεται την νέα σύντροφο του πρίγκιπα Harry!

Δεν αντέχει την σύντροφο του αδερφού του άντρα της η πριγκίπισσα Kate. Η νέα σύντροφος του μάχιμου και σκανδαλώδους πρίγκιπα Harry, ονομάζεται Cressida Bonas και προκαλεί την αμέριστη αντιπάθεια της Kate Middleton, συζύγου του πρίγκιπα William.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η 24χρονη ξανθιά είναι γνωστή στον χώρο των celebrities της Αγγλίας, ως μοντέλο- χορεύτρια- κυνηγός μελών της βασιλικής οικογένειας. Αυτές είναι οι κύριες ενασχολήσεις της.
IsabellaCalthorpe2 415
Επίσης, είναι η μικρή αδερφή της σέξι κι όποιος αντέξει Isabelle Calthrope (φωτογραφία). Κι αυτός είναι ένας λόγος να μισεί η Kate την Cressida, γιατί παλιά η αδερφή της Isabelle την “έπεφτε” στον πρίγκιπα William.

Όμως δεν έχει μόνο η Kate λόγους να ζηλεύει την αδερφή της Cressida, αλλά κι η Cressida να ζηλεύει την αδερφή της Kate. Συγκεκριμένα, η νέα σύντροφος του Harry είναι ενοχλημένη από τα γεμάτα υπονοούμενα ενώπιος ενωπίω του πρίγκιπα με την Pippa Middleton. Πόσο μάλλον όταν μεγάλο μέρος του κόσμου θα ήθελε ο Harry και η Pippa να γίνουν ζευγάρι (δεν ξέρω πάντως κατά πόσον η θρησκεία επιτρέπει μια τέτοια σχέση). 

Η Kate έχει ενοχληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, γιατί η Cressida δεν θέλει ο Harry να έχει πολλά- πολλά με την αδερφή της Pippa Midletton και προσπαθεί να του βάλει λουριά. Η Cressida έχει προειδοποιήσει τον Harry να σταματήσει να μιλάει στην Pippa, κάτι που έκανε έξω φρενών την Kate.

Η πριγκίπισσα, μάλιστα, μίλησε στον σύζυγό της, τον πρίγκιπα William για την Cressida. Κι αυτός, με την σειρά του είχε μια κουβεντούλα με τον αδερφό του Harry. 

Αυτά συμβαίνουν στον κόσμο της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b