MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οζ Μέγας και Παντοδύναμος και στο Box Office!

Τα παραμύθια κυριαρχούν αυτό το ΠΣΚ στο αμερικανικό Box Office. Ο «Οζ Μέγας και Παντοδύναμος» από τον σκηνοθέτη της τριλογίας του Spiderman κυρίαρχησε απόλυτα στο αμερικανικό Box Office. Ακολούθησαν με μεγάλη διαφορά ως προς τις εισπράξεις η ταινία Τζακ ο κυνηγός γιγάντων και το Identity Thief.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με πρωταγωνιστή τον πολυτάλαντο James Franco και τις πιο αιθέριες γυναικείες παρουσίες του Χόλυγουντ, τις Rachel Weisz, Michelle Williams και Mila Kunis να υποδύονται τρεις μάγισσες, το «Οζ Μέγας και Παντοδύναμος» σημείωσε για το τριήμερο 8-10 Μαρτίου στους αμερικανικούς κινηματογράφους κέρδη ύψους 80 εκατ. δολαρίων. 

image003
Ο σκηνοθέτης Sam Raimi έδωσε σάρκα και οστά στους φανταστικούς τόπους που περιγράφει στα βιβλία του ο L. Frank Baum, χωρίς να επαναπαυτεί στη ψηφιακή τεχνολογία. Σαν τον πρωταγωνιστή της ταινίας που επιστρατεύει την επινοητικότητα του, ο σκηνοθέτης επιλέγει να στήσει πραγματικά σκηνικά για να μεταδώσει με αυθεντικότητα την αίσθηση της μαγείας, που δεν είναι άλλη από την ψευδαίσθηση.

Στην δεύτερη θέση ένα ακόμα έργο με θέμα γνωστό παραμύθι. O 3D Τζακ ο κυνηγός γιγάντων, βασισμένος στο παραμύθι ο Τζακ και η φασολιά, είναι μια επική περιπέτεια με διάσημους πρωταγωνιστές, όπως ο Ewan Mcgregor και σημείωσε κέρδη της τάξης των 10 εκατ. δολαρίων.

Στην τρίτη θέση Η κωμωδία Identity Thief του Seth Gordon σημείωσε κέρδη 6,3 εκατ. δολαρίων. Το έργο αναφέρεται σε έναν επιχειρηματία που ψάχνει να εντοπίσει μια ακίνδυνη φαινομενικά γυναίκα, η οποία προσποιείται πως είναι αυτός. Πρωταγωνιστούν οι Jason Bateman, Melissa McCarthy και John Cho.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b