MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Δεν είμαι σέξι” λέει η …σέξι Jennifer Lawrence

Ούτε ο γερόλυκος Jack Nicholson δεν μπόρεσε να αντέξει στην γοητεία της και της την “έπεσε” ενώ αυτή έδινε συνέντευξη και οι κάμερες έγραφαν. Ωστόσο, η ίδια η Jennifer Lawrence που μόλις κέρδισε το πρώτο της όσκαρ διαφωνεί στο ότι είναι σέξι.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Jennifer Lawrence έχει ψηφιστεί “πιο ποθητή γυναίκα” από το AskMen.com αλλά η ίδια αρνείται ότι είναι σέξι. Όχι μόνο αυτό, αλλά δηλώνει πως προσπαθεί να το βγάλει από το μυαλό της τελείως, γιατί την κάνει να νιώθει άσχημα.

“Όσο για το ότι είμαι σύμβολο του σεξ, δεν αισθάνομαι τον εαυτό μου ως σέξι. Και στην πραγματικότητα δεν είναι αλήθεια” έχει πει η Jennifer Lawrence στην Sun. “Θα προσπαθήσω να βγάλω αυτό το πράγμα από το μυαλό μου, γιατί με κάνει να νιώθω άσχημα.” 

Για να πούμε την αλήθεια, η Jennifer Lawrence είναι υπερβολικά σέξι. Κι ίσως το να το αρνείται, να είναι μια επίδειξη σεμνότητας, όπως της Mila Kunis και άλλων ωραίων του Hollywood. Άλλωστε, αν έλεγε, “ναι, είμαι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη” θα ακουγόταν κάπως… Από την άλλη, δεν είναι και ηθοποιός που κάνει καριέρα τόσο πολύ με την ομορφιά της, αλλά με το ταλέντο της. Είναι πάρα πολύ καλή ηθοποιός κι ίσως να θέλει πραγματικά να την προσέξουν γι’ αυτό και όχι για το ότι γίνεται sex symbol. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b