MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Anna Kendrick αναλαμβάνει να αποπλανήσει τον Αντίχριστο! (video)

Μια θεότρελη κωμωδία καταστροφής, αποκάλυψης και θεϊκών δυνάμεων ετοιμάζει το Hollywood με πρωταγωνιστή έναν μαύρο Αντίχριστο, που δεν αφήνει τίποτα στο καταστροφικό, όσο και πάρα πολύ αστείο πέρασμά του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ταινία Rapturepalooza, έχουμε όλα τα σημάδια της Αποκάλυψης. Όπως βλέπουμε από το τρέιλερ (που από μόνο του αρκεί, για να φέρει αρκετό γέλιο), βρέχει αίμα, μπάλες φωτιάς πέφτουν από τον ουρανό, μαύρα κοράκια μιλάνε κι ο Αντίχριστος έρχεται και καταστρέφει πόλεις . Ο μαύρος Αντίχριστος έχει μεγάλες δόσεις μαύρου χιούμορ και λέει και κάνει αρκετά παλαβά πράγματα. 

craig robinson2
Κι ενώ η Κόλαση έρχεται στην Γη, μία έφηβη, την οποία ερμηνεύει η Anna Kendrick, αναλαμβάνει να αποπλανήσει τον Αντίχριστο, για να τον παγιδεύσει και να σώσει τον κόσμο από την κυριαρχία του κακού. Ο ρομαντισμός του Αντίχριστου προκαλεί την ζήλια του συντρόφου της Anna Kendrick. 

Τον μαύρο και αρκετά ευτραφή κι ακόλαστο Αντίχριστο ερμηνεύει ο Craig Robinson. H ταινία είναι του σκηνοθέτη Paul Middleditch, σε σενάριο του Chris Matheson και θα βγει στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2013. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b