MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ακατάλληλη για ανηλίκους διαφήμιση με την Keira Kneightley (video)

Αναστάτωση προκάλεσε στις αγγλικές αρχές η μούσα των αρωμάτων Chanel Keira Kneightley. Η σέξι αγγλίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε αρκετά αισθησιακή διαφήμιση αρώματος του οίκου μόδας Chanel. Η βρετανική Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων χαρακτήρισε την διαφήμιση για το άρωμα Coco Mademoiselle του οίκου «προκλητική» και την ηθοποιό «ιδιαίτερα αισθησιακή» καθώς εμφανίζεται ημίγυμνη στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια φωτογράφησης.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην διαφήμιση βλέπουμε την Keira να σηκώνεται από το κρεβάτι της τυλιγμένη με το σατέν λευκό της σεντόνι και το άρωμά της. Στην συνέχεια ανεβαίνει σε μηχανή, την οποία οδηγεί με πόζες που θυμίζουν την Anne Hathaway στον Batman, προκειμένου να βρεθεί σε ένα σπίτι, όπου θα φωτογραφηθεί. Αλλά είναι η φωτογράφηση αυτή που ανεβάζει την αδρεναλίνη, με την πρωταγωνίστρια να εμφανίζεται ημίγυμνη σε αρκετά σέξι πόζες. 

Το πρόβλημα είναι ότι η διαφήμιση παίχθηκε στο διάλειμμα παιδικού προγράμματος. Ένας τηλεθεατής είδε το τρίλεπτο βίνετο σε διαφημιστικό διάλειμμα της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Εποχή των Παγετώνων» κι έκανε παράπονα για το περιεχόμενό της.

“Η διαφήμιση είναι ακατάλληλη και θα πρέπει να απαγορευτεί η αναμετάδοσή της στην διάρκεια παιδικού προγράμματος” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων της Μ. Βρετανίας. Από την πλευρά του, ο οίκος Chanel απαντά ότι τέτοιου είδους διαφημιστικές καμπάνιες έχουν συχνά «αισθησιακό» περιεχόμενο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b