MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οζ Μέγας και Παντοδύναμος- Πότε έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους (trailer)

Ο Μάγος του Οζ από τον σκηνοθέτη της τριλογίας του Spiderman! Η Disney μας υποδέχεται στη μυστηριώδη χώρα του Οζ, όπου πάνω και από τον πασίγνωστο Μάγο της κυριαρχεί η ίδια η μαγεία του σινεμά. H ταινία Οζ Μέγας και Παντοδύναμος έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 7 Μαρτίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με πρωταγωνιστή τον πολυτάλαντο James Franco και τις πιο αιθέριες γυναικείες παρουσίες του Χόλυγουντ, τις Rachel Weisz, Michelle Williams και Mila Kunis να υποδύονται τρεις μάγισσες, το «Οζ Μέγας και Παντοδύναμος» διαθέτει εκτός από εντυπωσιακό cast και μαγικές τρισδιάστατες εικόνες, τη στόφα της κλασικής φαντασμαγορικής περιπέτειας με την αίγλη της Disney.

image003
Ο σκηνοθέτης Sam Raimi, τολμά να δώσει σάρκα και οστά στους φανταστικούς τόπους που περιγράφει στα βιβλία του ο L. Frank Baum, χωρίς να επαναπαυτεί στη ψηφιακή τεχνολογία.

Σαν τον πρωταγωνιστή της ταινίας που επιστρατεύει την επινοητικότητα του, ο σκηνοθέτης επιλέγει να στήσει πραγματικά σκηνικά για να μεταδώσει με αυθεντικότητα την αίσθηση της μαγείας, που δεν είναι άλλη από την ψευδαίσθηση.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/UwoaDO1YYbM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b