MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαρινέλλα & Κώστας Χατζής στο Παλλάς – Τελευταίες παραράσεις

36 χρόνια μετά την ιστορική ηχογράφηση του «Ρεσιτάλ», η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής συναντήθηκαν και πάλι μαζί στη σκηνή του Παλλάς για μια σειρά εμφανίσεων που ήδη έχει προσελκύσει 20.000 θεατές! Οι παραστάσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 3 Μαρτίου.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Με λαμπρή καλλιτεχνική πορεία ο καθένας συναντήθηκαν για το “Ρεσιτάλ”, το “Ταμ – ταμ” και τη “Συνάντηση”, τρεις κύκλους τραγουδιών που υπήρξαν και οι τρεις σταθμοί στη δισκογραφία. Το “Ρεσιτάλ” ωστόσο ήταν αυτό που μάγεψε και επικράτησε ως ένας από τους πιο ποιοτικούς και συγχρόνως εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών…

Η βραδιά ξεκινά με τον Χατζή να ερμηνεύει με την κιθάρα του και με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει όπως το “Θυμάμαι”, το “Δεν είμ’ εγώ”, το “Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά…”. Στη συνέχεια η Μαρινέλλα με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο τραγουδά τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως “Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει”, “Σ’αγαπώ “, “Κι’ ύστερα”, “Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε”, “Η αγάπη όλα τα υπομένει…” και πολλά άλλα. Στο δεύτερο μέρος, αρχικά η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα ερμηνεύουν τραγούδια από τους δίσκους Ρεσιτάλ και Ταμ-Ταμ ενώ η παράσταση κλείνει με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, ντουέτο, σ’ ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό φινάλε.

Δύο από τους πρωτεργάτες του Ρεσιτάλ, ο Φίλιππος Παπαθεοδώρου, παραγωγός του δίσκου και ο Γιάννης Σμυρναίος, ηχολήπτης, είναι πάλι παρόντες. Ο πρώτος στην καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος κι ο δεύτερος στον ήχο.
Ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας ο Χάρης Ανδρεάδης. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:00
Κυριακή 20:00
Τιμές εισιτηρίων : 60€, 50€, 40€, 35€, 30€, 25€
Φοιτητικό 20€ (αγορά μόνο από το ταμείο)
Προπώληση:
Στα ταμεία του Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3213100
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Id1V_Wrxxig” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b