MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Το αμερικανικό σινεμά ζει την σεξουαλική του επανάσταση!”, λέει η Amanda Seyfried που παίζει την πορνοστάρ!

Η Amanda Seyfried, πρωταγωνίστρια στην οσκαρική ταινία Les Miserables, εκφράζει την άποψή της για το σεξ στις ταινίες. “Το σεξ δεν θα έπρεπε να είναι τόσο μεγάλο ζήτημα όσο το κάνουν” είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: “Έχουμε γεμίσει όπλα στο αμερικανικό σινεμά, αλλά με το σεξ ο καθένας είναι πολύ επιφυλακτικός. Κάτι αλλάζει στο αμερικάνικο σινεμά.. Περνάμε από μία φάση σεξουαλικής επανάστασης, θέλω να πιστεύω.”

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μιλώντας για το σεξ, πρόσθεσε: “Όλοι το κάνουν. Ποιός δεν το κάνει; Οπότε γιατί ντρεπόμαστε τόσο πολύ;”
Η ηθοποιός παίζει στο Lovelace, βιογραφική ταινία που σκηνοθετείται από τον Rob Epstein και τον Jeffrey Friedman. Η ταινία αναφέρεται στη ζωή της Linda Lovelace, μιας πορνοστάρ της δεκαετίας του ’70 και πρωταγωνίστριας στην διάσημη ταινία πορνό “το βαθύ λαρύγγι”.

Και παράλληλα δηλώνει ότι η ταινία έχει ερωτικές σκηνές, όχι τόσο για να αναπαραστήσει τις ερωτικές σκηνές της ίδιας της πορνοστάρ στις ταινίες που έπαιζε, όσο για να δείξει την προσωπική της σεξουαλική σχέση με τον Chuck, τον σύζυγό της Linda Lovelace.

“Τελικά, δεν ήταν κάτι για το γυμνό. Δεν το βλέπω έτσι. Το βλέπω σαν κάτι πολύ πιο περίπλοκο από αυτό” δήλωσε η Amanda για τη νέα της ταινία.


 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b