MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου στο Monopoli TV

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου παρουσιάζει στο Monopoli TV τη “Μικρή Γοργόνα” του Μάικ Κένι, μια μοντέρνα εκδοχή του γνωστού παραμυθιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που παίζεται φέτος στην παιδική σκηνή του θεάτρου Πόρτα.Συνέντευξη στην Μάρη ΤιγκαράκηΠαραγωγή: Premiummedia

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η νέα εκδοχή της Μικρής Γοργόνας είναι μια ονειρική παράσταση, σύγχρονη και με ιδιαίτερο χιούμορ, που είναι βυθισμένη μέσα σε έναν υδάτινο, ευφάνταστο σκηνικό κόσμο!

Όπως όλες οι παραστάσεις που έχουμε δει στην Μικρή Πόρτα, και η Μικρή Γοργόνα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας: Στα μικρά παιδιά με το παραμυθένιο, πολύχρωμο στοιχείο της και στα μεγαλύτερα, με το βαθύτερο περιεχόμενο της ιστορίας που έχει σχέση με το αναπόφευκτο πέρασμα των παιδιών από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Το σίγουρο είναι ότι μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν κάθε λεπτό!

Ο Θωμάς Μοσχόπουλος υπογράφει την εμπνευσμένη σκηνοθεσία της παράστασης που βασίστηκε στη μετάφραση της Ξένιας Καλογεροπούλου. Στο ρόλο της Γοργόνας είναι η Μαρία Σκουλά.

Η παράσταση θα παίζεται στο θέατρο Πόρτα (Μεσογείων 59, Αθήνα, 210 77 11 333,  210 77 80 518) μέχρι την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2013), κάθε Σάββατο στις 3:00 μ.μ και κάθε Κυριακή στις 11:00 π.μ & 3:00 μ.μ

Περισσότερα από Monopoli TV
VIMA_WEB3b