MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σέξι καμαριέρα στα άδυτα της υψηλής κοινωνίας η Μarion Cotillard!

Η Marion Cotillard έχει κατακτήσει όχι μόνο το γαλλικό, αλλά και το παγκόσμιο κοινό με τις ερμηνείες της τόσο σε γαλλικές ταινίες, όσο και σε αμερικάνικες υπερπαραγωγές, όπως ο τελευταίος Βatman. Έτσι είναι μια περιζήτητη ηθοποιός και έχει πολλές προτάσεις. Μια από αυτές είναι για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Diary of a Chambermaid (το ημερολόγιο μιας καμαριέρας) Σκηνοθέτης θα είναι ο Benoit Jacquot στην κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Octave Mirbeau (1900).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Marion Cotillard θα υποδύεται στην ταινία την πρωταγωνίστρια Celestine, καμαριέρα σε σπίτια της υψηλής κοινωνίας της Γαλλίας τα τέλη του 19ου αιώνα. Η δουλειά της δίνει την δυνατότητα να μαθαίνει τα πιο σκοτεινά μυστικά και τις διαστροφές των μελών της υψηλής κοινωνίας στην Γαλλία. Η παραγωγή θα έχει κόστος 8,7 εκατ. δολαρίων.

Θα είναι η τέταρτη φορά που το συγκεκριμένο μυθιστόρημα μεταφέρεται στον κινηματογράφο. H πιο διάσημη ήταν εκείνην του 1964 από τον Ισπανό σκηνοθέτη Luis Bunuel, που την γύρισε στην Γαλλία με πρωταγωνίστρια την διάσημη τότε Γαλλίδα ηθοποιό Jeanne Moreau. (φώτο από την ταινία)
Diaryw

Από την Jeanne Moreau λοιπόν στην Marion Cotillard! Σίγουρα ο ρόλος της Celestine δεν κακοπέφτει!

 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b