MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Box Office: Η κωμωδία Identity Thief “έκλεψε” την πρωτιά από το Αγάπησα ένα ζόμπι

Δυνατή πρεμιέρα για μια κωμωδία, που έφερε σημαντικά κέρδη στο Box Office τριήμερο 8-10 Φεβρουαρίου. Αυτή την στιγμή δύο μη οσκαρικές ταινίες βρίσκονται στην πρώτη και στην δεύτερη θέση του αμερικανικού Box Office, ενώ τα Όσκαρ εκπροσωπεί ακόμα ο Οδηγός αισιοδοξίας, που βρίσκεται στην τέταρτη πλέον θέση της σχετικής λίστα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η κωμωδία Identity Thief έκανε δυναμική πρεμιέρα στο Box Office. Η κωμωδία του Seth Gordon στο πρώτο της ΠΣΚ προβολής της σημείωσε κέρδη 36 εκατ. δολαρίων, ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Το έργο αναφέρεται σε έναν επιχειρηματία που ψάχνει να εντοπίσει μια ακίνδυνη φαινομενικά γυναίκα, η οποία προσποιείται πως είναι αυτός. Πρωταγωνιστούν οι Jason Bateman, Melissa McCarthy και John Cho.

Στο νούμερο 2 έπεσε η επίσης μη οσκαρική ταινία “Αγάπησα ένα ζόμπι” (Warm bodies). Το πρωτότυπο στόρι για την αγάπη ενός ζόμπι με μια κανονική κοπέλα, που μοιάζει λίγο παρωδία του έρωτα της Kristen Stewart με τον βρυκόλακα Pattinson στο Twilight, κέρδισε το αμερικάνικο κοινό, ενώ έλαβε και καλές κριτικές. Με κέρδη, μάλιστα, της τάξης των 11,5 εκατ. δολαρίων.

Σε ρηχά νερά έπεσε το ντεμπούτο της νέας ταινίας του Soderbergh. H ταινία Side Effects στην οποία παίζουν μαζί ο Jude Law (ο οποίος θεωρείται ο πραγματικός σταρ της ταινίας) και η Rooney Mara σημείωσε κέρδη μόλις 10 εκατ. δολαρίων κι έτσι βρέθηκε μόλις στην τρίτη θέση του Box Office.

Στο νούμερο 4 το εξαιρετικά σταθερό οσκαρικό Οδηγός Αισιοδοξίας (Silver Lining Playbook). Εδώ η πρωταγωνίστρια (και υποψήφια για Όσκαρ) είναι η Jennifer Lawrence και συμπρωταγωνιστές της ο Bradley Cooper και ο μεγάλος Robert De Niro. Στην ταινία, ένας δάσκαλος γυρίζει στους γονείς του και προσπαθεί να τα βρει με την πρώην γυναίκα του. Στην πορεία γνωρίζει μια μυστήρια κοπέλα, με δικά της προβλήματα. Η ταινία σημείωσε κέρδη 6,9 εκατ. δολαρίων.

Στο νούμερο 5 η ταινία Hansel and Gretel: Witch Hunters με πρωταγωνιστές τον Jeremy Renner και την Gemma Arterton σημείωσε κέρδη της τάξης των 5,7 εκατ. δολαρίων. Οι Hansel και Gretel σε αυτήν την περιπετειώδη διασκευή του παραμυθιού γίνονται κυνηγοί κεφαλών, που εντοπίζουν και σκοτώνου μάγισσες σε ολόκληρο τον κόσμο. Όμως το ματωμένο φεγγάρι πλησιάζει και οι δύο ηρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια νέα μορφή κακού στον κόσμο.


 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b