MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Φιλοζωική” έκθεση χειροποίητων ειδών στην Τεχνόπολη

Η φιλοζωική της Stray Care (Μ.Κ.Ο.) διοργανώνει έκθεση χειροποίητων ειδών στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100-Αθήνα) στις 1, 2 & 3 Μαρτίου στην αίθουσα «Νέοι Φούρνοι» (Κτίριο Δ7).

Monopoli Team

Η Stray Care δημιουργήθηκε από μια παρέα λίγων ανθρώπων ώστε να βοηθούν τα αδέσποτα σε πολλές περιοχές της Αθήνας, καθώς επίσης και στο νησί της Σκοπέλου.
Καθημερινή τους ενασχόληση είναι να ταΐζουν τα αδέσποτα και να βρίσκουν άρρωστα και πολλές φορές με ειδικές ανάγκες ζώα. Γίνεται πραγματικά ένας πολύ μεγάλος αγώνας, ώστε να μπορέσουν να μαζέψουν χρήματα για σίτιση, εμβολιασμό, στειρώσεις και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων.

Ειδικά στο νησί της Σκοπέλου δεν υπάρχει κτηνίατρος, με αποτέλεσμα να μεταφέρονται τα άρρωστα ζώα συνήθως στην Αθήνα για νοσηλεία.

Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο κάνουν την Έκθεση Χειροποίητου μαζί με εκθέτες ευαίσθητους σε αυτό το θέμα.

Στην έκθεση θα υπάρχουν πάνω από 80 εκθέτες, ο καθένας μοναδικός στο είδος του, που αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν. Χειροποίητα ρούχα, κοσμήματα, διακοσμητικά, κεριά, σαπούνια και πολλά άλλα σας περιμένουν να τα απολαύσετε από κοντά και να βοηθήσετε την Stray Care να συνεχίσει το καθημερινό της έργο.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b