MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το ΝJV Athens Plaza γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με πολλές εκπλήξεις

Φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος θα γιορτάσει για περισσότερες μέρες, έως και τις 17 Φεβρουαρίου, και σας καλεί στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στο Σύνταγμα, για να γιορτάσετε και να απολαύσετε βραδιές με υπέροχες γεύσεις στο εστιατόριο The Parliament και με μουσικά ταξίδια και cocktails στο Explorer’s Bar.

Monopoli Team

Η βραδιά ξεκινάει από το εστιατόριο The Parliament, όπου ο γνωστός chef Γιάννης Μπαξεβάνης έχει ετοιμάσει ειδικό μενού για ερωτευμένους:

Φιλέτο γλώσσας με κόκκινη σάλτσα από παντζάρια και χυμό πορτοκαλιού, σερβιρισμένο με αβοκάντο σωτέ, σαλάτα με κρητικά χόρτα, κριθαρομπουκιές και κεφτεδάκια ξυνόχοντρου, γεμιστό ψαρονέφρι σε κρούστα από ανεβατά καλτσούνια, τυλιγμένο σε ζυμάρι. Για επιδόρπιο ο pâtissier του εστιατορίου προτείνει φρέσκια Πάβλοβα με φράουλες και βατόμουρα, ενώ το κρασί είναι προσφορά του ξενοδοχείου. Η τιμή του δείπνου με ένα ποτήρι σαμπάνιας για το καλωσόρισμα είναι στα €35/ άτομο.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται στο bar Explorer’s Lounge, όπου η μουσική θα σας ταξιδέψει, θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Valentine’s Champagne Cocktail που θα σερβίρεται στο bar μαζί με μία σοκολατένια καρδιά γεμισμένη με κατακόκκινες φράουλες σε τιμή έκπληξη.

Ακόμη, από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου, θα υπάρχουν στο Explorer’s Bar και το Plaza Lounge ατομικά γλυκά σε 4 παραλλαγές σε σχήμα καρδιάς, είτε για να συνοδεύσετε τον καφέ ή το τσάι σας είτε για να κλείσετε γλυκά ένα γεύμα ή δείπνο: μους σοκολάτας με φρέσκιες φράουλες, μους λευκής σοκολάτας με βατόμουρα, μους φράουλα με κομμάτια φρέσκιας φράουλας, κρέμα passion-mango με φράουλες.

Τέλος το NJV Athens Plaza προσφέρει ειδικό πακέτο διαμονής για την περίοδο 14-17/2, το οποίο περιλαμβάνει δείπνο στο εστιατόριο The Parliament, διανυκτέρευση μίας νύχτας, πρωινό την επόμενη ημέρα, προσφορά κρασιού και γλυκών κατά την άφιξη στο δωμάτιο, καθώς και δωροεπιταγή με έκπτωση για το δώρο των αγαπημένων σας από τα καταστήματα Li-LA-LO, όλα στην τιμή των €159.

Ο Άγιος Βαλεντίνος έχει φέτος την τιμητική του στο NJV Athens Plaza και θα γιορτάσει μαζί με όλους τους ερωτευμένους που θα επιλέξουν να απολαύσουν μία ή και περισσότερες από τις εκπλήξεις που προσφέρει το NJV Athens Plaza.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 3352400

 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b