MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Daniel Craig: Θέλουν να τον εξαφανίσουν από το Κορίτσι με το Τατουάζ 2

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

O Daniel Craig έκανε τεράστια επιτυχία ως James Bond με την τελευταία του ταινία να ξεπερνάει το 1 δισ. δολάρια κέρδη σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν να τον διαγράψουν τελείως από την συνέχεια της ταινίας “το κορίτσι με το τατουάζ”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Αν και η πρώτη ταινία, με σκηνοθέτη τον David Fincher και συμπρωταγωνίστρια του Craig την Rooney Mara έκανε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, οι παραγωγοί σκέφτονται σοβαρά να διαγράψουν τον ένα από τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές της μεταφοράς του διάσημου μυθιστορήματος του Stieg Larsson. Εξετάζεται η επιλογή στο sequel της ταινίας, που θα ονομάζεται “Played with Fire” όλο το focus θα είναι πάνω στην Rooney Mara και ο χαρακτήρας που ερμηνεύει ο Daniel Craig (ο δημοσιογράφος Mikael Blomkvist) να εξαφανισθεί τελείως. Αυτό θα κάνει λίγο μυστήρια την κινηματογραφική μεταφορά, γιατί στο δεύτερο μυθιστόρημα της τριλογίας ο δημοσιογράφος Blomkvist μπορεί να μην είναι πρωταγωνιστής, αλλά έχει σημαντικό ρόλο.

Παραδόξως, ο λόγος που ο Craig μπορεί να βγει εκτός έχει να κάνει τελικά με την επιτυχία του και όχι με την αποτυχία του. Ο Daniel Craig, μετά από την τρομακτική επιτυχία του James Bond, ζητάει παραπάνω λεφτά για το “Κορίτσι με το τατουάζ 2” και η Sony που έχει βάλει ταβάνι στο κόστος και θέλει να μειώσει και όχι να αυξήσει τα έξοδα της νέας ταινίας, σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον… εξαφανίσει.

Δύσκολο να τα βάλεις με έναν James Bond, αλλά σε περιόδους οικονομικής κρίσης, ακόμα κι ένας 007 μπορεί να βγει από την μέση.

 
 
 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ιούλιος στην COSMOTE TV: Νέες περιπέτειες από το σύμπαν του Star Trek και του Walking Dead
Cine News
Μαρία Στουάρντα: Η όπερα του Ντονιτσέτι, σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε, για μια δωρεάν προβολή στον Κήπο του Μεγάρου
Cine News
The Bear: Διαθέσιμος ο τελευταίος κύκλος στο Disney+
Cine News
Το prequel του Legally Blonde είναι επιτέλους εδώ – Τι θα δεις στην TV αυτή την εβδομάδα
Cine News
Οι «Πρόγονοι» στο Φεστιβάλ Αθηνών: Ένα μωσαϊκό από ρετάλια με τη ματιά της Εύας Στεφανή
Cine News
Από την καλύτερη ταινία Spiderman μέχρι το The Agency – Τι θα δούμε αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Οι δωρεάν προβολές στον Κήπο του Μεγάρου συνεχίζονται: Σειρά έχει η συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης
Cine News
Cinefix: Ο κινηματογραφικός καύσωνας συνεχίζεται τον Ιούλιο στην ταράτσα του ΕΜΣΤ
Cine News
Η Supergirl δεν ήταν ποτέ απλά «ο γυναικείος Superman» – και η νέα της ταινία το αποδεικνύει
Cine News
Ο Διάβολος φοράει Prada 2: Η ταινία έρχεται αποκλειστικά στο Disney+
Cine News
Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 16ου Athens Open Air Film Festival – Δωρεάν προβολές σε όλη την Αθήνα
Cine News
A radical Jew: Παγκόσμια πρεμιέρα για την περφόρμανς του Udi Aloni στην Αθήνα