MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ryan Gosling: Ο ληστής με το περίεργο τατουάζ!

Με τον σκηνοθέτη του Blue Valentine συνεργάζεται ξανά ο Ryan Gosling, τον Derek Cianfrance για μια τελείως διαφορετική ταινία. Η νέα ταινία του πολύ δημοφιλούς σταρ θα ονομάζεται The Place Beyond The Pines και θα έχει ως θέμα της μια ληστεία. Σε αυτήν την ταινία ο Ryan Gosling, όπως δείχνουν και τα πόστερ, θα έχει ένα πολύ περίεργο τατουάζ, σαν μαύρο δάκρυ στο αριστερό μάτι, ενώ θα συμπρωταγωνιστεί με την εκλεκτή της καρδιάς του, την καυτή Eva Mendes.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βέβαια, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Gosling στην ταινία μάλλον θα το μετάνιωσε για το πολύ χαρακτηριστικό αυτό τατουάζ. Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για έναν κασκαντέρ οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος κάνει αλλαγή καριέρας και… στρέφεται προς την ληστεία, προκειμένου να παρέχει τα απαιτούμενα χρήματα στην ερωμένη του (Eva Mendes) και το νεογέννητο παιδί τους. Αυτό το τατουάζ, που ίσως να ταιριάζει στο ίματζ ενός showman, είναι πολύ προβληματικό για την καριέρα ενός ληστή, καθώς κάνει μπαμ από μακριά και διευκολύνει πάρα πολύ την αναγνώρισή του.

Παράλληλα, στην ταινία, ο ληστής Gosling θα έρθει σε σύγκρουση με τον Bradley Cooper, ο οποίος ερμηνεύει έναν “ψαρά” αστυνομικό (καινούριο δηλαδή στο σώμα). Μάλιστα, το σώμα στο οποίο εργάζεται ο Cooper διοικείται από έναν διεφθαρμένο ντετέκτιβ, τον οποίο υποδύεται ο Ray Liota, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου 2013.

 

 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b