MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σκίζει και στο θέατρο η Scarlett Johansson με τη λυσσασμένη γάτα

Τον ρόλο της Maggie στο κλασικό αμερικανικό έργο του Tennessee Williams “Λυσσασμένη γάτα” (Cat on a Hot Tin Roof) ερμηνεύει η σούπερ σταρ του Hollywood και πλέον και του Broadway Scarlett Johansson. Η παράσταση κάνει ρεκόρ εισιτηρίων, με κέρδη που την πρώτη εβδομάδα ανεβάσματος ξεπέρασαν τις 800 χιλιάδες δολάρια.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια επιβράβευση από την πλευρά του κοινού στην επιστροφή της ντίβας του κινηματογράφου στο θεατρικό σανίδι. Η ίδια η Scarlett Johansson δηλώνει πως η δίψα της να γίνει αστέρι του κινηματογράφου έχει μαλακώσει με τα χρόνια, προς όφελος της αναζήτσης βαθύτερων προκλήσεων στην υποκριτική τέχνη.

Με την “Λυσσασμένη γάτα” και την ερμηνεία της πεισματικής πραγματιστριας Maggie, βουτάει στα βαθιά. Πρόκειται για έναν σπουδαίο ρόλο, τον οποίο στο παρελθόν έχουν ερμηνεύσει ονόματα μεγάλα όπως αυτά της Elizabeth Taylor, της Jessica Lange, της Kathleen Turner, ενώ τα τελευταία 9 χρόνια στο  Broadway η Ashley Judd και η Anika Noni Rose.

Η  Scarlett Johansson έχει ξαναπαίξει στο Broadway τον ρόλο της Catherine, στο έργο του Arthur Miller “Θέα από την γέφυρα” (Α View From the Bridge). Η Catherine ήταν μια έφηβη παρθένα που είχε άγνοια της σεξουαλικότητάς της και του αντίχτυπου που είχε στους άντρες.

 
 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b