MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έμαθε δύσκολες φιγούρες η Jessica Alba για το Sin City 2

Στο χορό το ρίχνει η καυτή Jessica Alba και στο sequel του Sin City, το οποίο θα ονομάζεται Sin City: A Dame to Kill For. Η σέξι ηθοποιός θα έχει ξανά τα χορευτικά της κομμάτια, τα οποία μάλιστα θα είναι πιο μεγάλα και πιο δύσκολα από αυτά της πρώτης ταινίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έπρεπε να μάθει πολλές φιγούρες και πολλές διαφορετικές κινήσεις, κάτι που κόντεψε να την τρελάνει, όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξή της. Αν η χορογραφία της, εκτός από δύσκολη, είναι και σέξι, όσο ταιριάζει στην συγκεκριμένη ηθοποιό, οι άντρες φαν της θα πρέπει να της χρωστάνε ευγνωμοσύνη για τον ιδρώτα που έχυσε, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Επίσης, στο δεύτερο Sin City πρωταγωνιστής δεν θα είναι ο Clive Owen αλλά ο Josh Brolin, του οποίου οι μετοχές είναι πολύ ανεβασμένες τον τελευταίο καιρό. Τώρα, αν θα καταφέρει να σταθεί επάξια στα παπούτσια του δυναμικού και κλασάτου βρετανού ηθοποιού, θα το δούμε επί της μεγάλης οθόνης.

Το Sin City: A Dame to Kill For θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου. Στο φιλμ των Robert Rodriguez και Frank Miller πρωταγωνιστούν ακόμα οι Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt, Rosario Dawson, Jaime King, Dennis Haysbert, Jamie Chung, Chris Meloni, Ray Liotta, Juno Temple, Jeremy Piven και Bruce Willis.

 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b