MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σινεφίλ σεξ, ναρκωτικά και καλτ διαμάντια στο φεστιβάλ του Gagarin

Τα 11 του χρόνια κλείνει φέτος το Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου και θα τα γιορτάσει όπως κάθε χρόνο στο GAGARIN 205 από την 1 η ως τις 3 Φεβρουαρίου. Η ποικιλία των ταινιών θα είναι μεγάλη και θα περιλαμβάνει ελληνικές b movies των 80’s, ταινίες με θέμα τα ναρκωτικά. φιλμ μικρού και μεγάλου μήκους του σήμερα, το διαχρονικό Βιετνάμ του Παντελή Βούλγαρη, το Deep End με την καυτή Μαρία Κορινθίου και άλλα πολλά. Επίσης, θα υπάρξει και πάνελ με σινεφίλ, ανάμεσα στους οποίους και ο Πέτρος Τατσόπουλους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτή τη φορά, μαζί με τον Νίκο Τριανταφυλλίδη – εμπνευστή και καλλιτεχνικό διευθυντή – στις καρέκλες των συνδιοργανωτών και υπεύθυνων του προγράμματος έκατσαν ο μουσικός και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Βούλγαρης (The Boy) και ο σκηνοθέτης Φωκίων Μπόγρης. Τιμή εισιτηρίου 5 €.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει «κλασσικές» αγαπημένες ταινίες, αλλά και νέες πολλά υποσχόμενες παραγωγές με προδιαγραφές overdose . Τιμώμενο πρόσωπο φέτος θα είναι ο ηθοποιός Διονύσης Ξανθός, ο οποίος και θα βραβευθεί ενώ παράλληλα θα προβληθεί ένα φετίχ αφιέρωμα με τα best of the best της προσεγμένης και ολιγαρκούς φιλμογραφίας του.

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο party – όργιο υπό την αιγίδα των Τrashformers  ενώ την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα “Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου – 10 χρόνια μετά” και συμμετέχοντες στη συζήτηση τους Πέτρο Τατσόπουλο, Θανάση Χειμωνά, Δημήτρη Κολιοδήμο, Γιώργο- Ίκαρο Μπαμπασάκη, Νίνο Φενέκ Μικελίδη και Νίκο Τριανταφυλλίδη!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του φεστιβάλ δείτε εδώ

 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b