MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αρχίζει η παραγωγή του Τίγρης και Δράκος 2!

Ο Τίγρης και Δράκος ήταν μια από τις πολυαγαπημένες περιπέτειες, που συνδυάζει τις πολεμικές τέχνες, το φανταστικό και την ποίηση των πλάνων. Και τώρα έρχεται και η συνέχεια, σε μια χρονιά που ο δημιουργός της, ο σκηνοθέτης Ang Lee είναι υποψήφιος για το δεύτερο όσκαρ σκηνοθεσίας με την “Ζωή του Πι”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το κακό νέο είναι πάντως ότι ο Ang Lee δεν θα συμμετέχει στο νέο αυτό project. Το σενάριο του sequel το έχει γράψει ο John Fusco, ενώ ακούγεται το όνομα του Ronny Yu για την σκηνοθεσία. Επίσης, θεωρείται πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ο γνωστός χορογράφος σκηνών μάχης Wo Ping Yuen, ο οποίος υπογράφει τις σκηνές δράσης και στο Kill Bill 2 μεταξύ πολλών άλλων έργων

Το έργο αυτό θα βασίζεται στα μυθιστορήματα του Wang Dulu, όπως και ο “Τίγρης και Δράκος” του Ang Lee. Αυτή τη φορά, θα βασισθεί στο μυθιστόρημα “Ασημένιο βάζο, σιδερένιος ιππότης“, που είναι το πέμπτο μυθιστόρημα της σειράς, στην οποία ανήκε και το “τίγρης και δράκος”.

Πρωταγωνίστρια θα είναι η Yu Shu Lien, την οποία είχε ερμηνεύσει στον Τίγρη και Δράκο η Michelle Yeoh, χωρίς όμως να είναι καθόλου βέβαιη η επιστροφή της ίδιας ή άλλων πρωταγωνιστών και στο sequel. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει αυτόν τον Μάιο, ενώ υπολογίζεται να βγει στους κινηματογράφους μέσα στο 2014. 

 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b