MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Επιστρέφει για τον Terminator 5 o 65χρονος Arnold Swarzenegger!

Η νέα ταινία του, το The last stand δεν έσκισε στο Box Office, όμως αυτό δεν πτοεί τον Arnold Swarzenegger. Και μολονότι ήδη έχει φτάσει αισίως τα 65, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες επιστρέφοντας σε σταθερές αξίες του παρελθόντος. Και δεν υπάρχει πιο σταθερή αξία για τον Arnold από τον ρόλο του ως Εξολοθρευτή- ανθρωπόμορφο δηλαδή ρομπότ δολοφόνο, στην γνωστή σειρά ταινιών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Swarzenegger δήλωσε κατηγορηματικά ότι είναι έτοιμος να ενσαρκώσει τον Εξολοθρευτή και στην πέμπτη συνέχεια της σειράς ταινιών. Η παραγωγή του sequel ήδη μπαίνει στα σκαριά, καθώς έχουν προσληφθεί δύο σεναριογράφοι για να γράψουν το έργο, η Laeta Kalogridis και ο Patrick Lussier. Τον πρωταγωνιστή τον έχουν έτοιμο, ενώ αναζητείται ο σκηνοθέτης.

Και δεν είναι ο Εξολοθρευτής ο μόνος ρόλος από το παρελθόν που ενδιαφέρει τον Arnold. Για ακόμα μία φορά επανέλαβε το ενδιαφέρον του να παίξει στο sequel των Δίδυμων, μαζί με τους Danny De Vito και Eddie Murphy. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Swarzenegger θέλει να ξαναγίνει και Κόναν ο Βάρβαρος.

Και Κόναν και Εξολοθρευτής και 65 χρονών; Σαν πολλά δεν πέφτουνε; Τα… πάντα όλα για τον Arnold!


 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b