MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mama είναι μόνο μία και στο Box Office!

Η Jessica Chastain είναι η μεγάλη νικήτρια του αμερικανικού Box Office το τριήμερο 18-20 Ιανουαρίου. Δύο ταινίες, στις οποίες πρωταγωνιστεί η διάσημη ηθοποιός, έπιασαν το νούμερο ένα και το νούμερο στη λίστα με τις ταινίες που έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο νούμερο 1 του Box Office βρίσκεται η ταινία Mama,σε σκηνοθεσία Andrés Muschietti, με πρωταγωνίστρια την Jessica Chastain, που αναλαμβάνει να μεγαλώσει δυο κοριτσάκια παρατημένα για χρόνια στο δάσος. Η ταινία στο ντεμπούτο της σημείωσε κέρδη 33 εκατ. δολαρίων.

Στο νούμερο 2 ένα από τα μεγάλα φαβορί για τα Όσκαρ, η ταινία  για το κυνηγητό του Μπιν Λάντεν, το Zero Dark Thirty με πρωταγωνίστρια ξανά την Jessica Chastain. Η ταινία σημείωσε κέρδη της τάξης των 15,8 εκατ. δολαρίων.

Στο νούμερο 3 το επίσης οσκαρικό Silver Lining Playbook. Εδώ η πρωταγωνίστρια (και υποψήφια για Όσκαρ) είναι η Jennifer Lawrence και συμπρωταγωνιστές της ο Bradley Cooper και ο μεγάλος Robert De Niro. Στην ταινία, ένας δάσκαλος γυρίζει στους γονείς του και προσπαθεί να τα βρει με την πρώην γυναίκα του. Στην πορεία γνωρίζει μια μυστήρια κοπέλα, με δικά της προβλήματα. Η ταινία σημείωσε κέρδη 10,7 εκατ. δολαρίων.

 
 
 
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/JIeM518Zu3M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b