MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Sex Revolution του Χάρη Ρώμα στο Fabrica Athens

Παρ’ ότι το έργο γράφτηκε από Έλληνα συγγραφέα, οι ήρωές του είναι δύο ζευγάρια Αμερικανών στο Chicago, που διευρύνουν την σεξουαλική επανάσταση το 1970, με κωμικοτραγικές συνέπειες. Στην ιστορία εμπλέκονται η Πορτορικανή υπηρέτρια του ενός ζευγαριού και ο προσωπικός τους γυμναστής. Στην ερώτηση γιατί στην Αμερική και την εποχή των 70’s, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης Χάρης Ρώμας απαντά ότι πίσω από την κωμική διάσταση της σεξουαλικής απελευθέρωσης εκείνης της εποχής, ξεπροβάλλει απειλητικά το πρόσωπο ενός καινούργιου κόσμου που έφτασε την ανθρωπότητα κοινωνικά και ηθικά σ’ αυτό που γνωρίζουμε σήμερα.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Η νέα κωμωδία του Χάρη Ρώμα, γράφτηκε για τη θεατρική ομάδα Fabrica Athens και θ’ανέβει στον ομώνυμο χειροποίητο χώρο τους, κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, με σαράντα μόλις θέσεις, στον Κεραμεικό.

Συντελεστές
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Ρώμας, την επιμέλεια του σκηνικού η Κατερίνα Χρήστου, την επιμέλεια των κοστουμιών η Μάγδα Καλορίτη, τους φωτισμούς ο Χάρης Στεφάνου, την μουσική επιμέλεια ο Νίκος Κορφιάτης, την φωτογραφία η Δήμητρα Χατζηαδάμ, τη γραφιστική επιμέλεια το art*Projects, ενώ τα ρούχα υψηλής ραπτικής σχεδιάστηκαν ειδικά για την παράσταση από τον Πάρι Βαλταδώρο.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί:
Μαριλένα Ράδου, Δημήτρης Παπαδάκης, Ευτυχία Φαναριώτη, Μαρία Παπαφωτίου, Στέφανος Λώλος, Αιμίλιος Ράφτης

Μετά την παράσταση θα ακολουθεί πάρτυ με μουσική 70’s, στο φουαγιέ του θεάτρου, μπαρ”Λάσπη”.

Διεύθυνση
Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 και Ευρυμέδοντος

Τηλέφωνο
6972055682

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Χάρης Ρώμας
Σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας


Παίζουν: Μαριλένα Ράδου, Δημήτρης Παπαδάκης, Ευτυχία Φαναριώτη, Μαρία Παπαφωτίου, Στέφανος Λώλος, Αιμίλιος Ράφτης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b