MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρωτιά για το Zero Dark Thirty στο Box Office

Ανάμεικτα συναισθήματα πρέπει να προκάλεσε το πρώτο ΠΣΚ προβολής σε ευρεία κλίμακα της ταινίας- φαβορί για τα Όσκαρ Zero Dark Thirty. Επί τρεις εβδομάδες παιζόταν σε μικρή κλίμακα και σε επιλεγμένους κινηματογράφους, ενώ αυτό το τριήμερο 11-13 Ιανουαρίου, επεκτάθηκε η προβολή του και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Box Office. Αυτό είναι ένα καλό νέο για τους παραγωγούς, αλλά τα 24 εκατ. κέρδη που απέδωσε δεν είναι τόσα πολλά, σε σχέση με το κόστος της επένδυσης των 40 εκατ. δολαρίων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο νούμερο 1 λοιπόν για τις 11-13 Ιανουαρίου ήταν η ταινία σκάνδαλο, για το κυνηγητό του Μπιν Λάντεν, το Zero Dark Thirty με πρωταγωνίστρια την Jessica Chastain. Η ταινία σημείωσε κέρδη της τάξης των 24 εκατ. δολαρίων.

Στο νούμερο 2 η κωμωδία τρόμου A Hounted House με κέρδη της τάξης των 18,8 εκατ. δολαρίων. Θέμα της είναι  ένα ζευγάρι (ο Malcolm και η Kisha) που μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων του, αλλά σύντομα δέχεται την επίσκεψη ενός δαίμονα. Όταν η Kisha κυριεύεται από το πνεύμα, ο Malcolm απευθύνεται για βοήθεια σε έναν παππά, σε ένα μέντιουμ και σε μια ομάδα κυνηγών φαντασμάτων.

Στο νούμερο 3 η ταινία Gangster Squad (ελληνικός τίτλος “Οι διώκτες του εγκλήματος”) με κέρδη 16,7 εκατ. δολαρίων. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone και Josh Brolin. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Rouben Fleischer, η ταινία αποτελεί μια ευφάνταστη αφήγηση της προσπάθειας της Αστυνομίας του Λος Άντζελες να ανατρέψει έναν από τους πιο επικίνδυνους μαφιόζους όλων των εποχών και να πάρει πίσω την πόλη.Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Will Beall  και βασίζεται σε μια σειρά άρθρων του Paul Lieberman με τίτλο “Tales From the Gangster Squad”.


 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b