MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα καυτά φαβορί για πρωταγωνιστές στις Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι!

Δεν πρόλαβε να γίνει σούπερ best seller και εκδοτικό φαινόμενο και το Hollywood πρόλαβε να το αρπάξει και να το κάνει ταινία. Από τότε που οι εταιρίες παραγωγής πήραν τα δικαιώματα για τις Πενήντα αποχρώσεις του γκρι, γίνεται ένας κακός χαμός για το ποιοί θα είναι οι σταρ που θα ερμηνεύσουν το καυτό δίδυμο της άβγαλτης φοιτήτριας Αναστάζια Στιλ και του βαθύπλουτου νεαρού με τραυματικά παιδικά χρόνια Κρίστιαν Γκρέι.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ήδη έχουν ακουστεί αμέτρητοι ηθοποιοί για πρωταγωνιστές στο έργο που θα έχει αμέτρητες σκηνές σεξ και σαδομαζοχιστικών, βιτσιόζικων παιχνιδιών, με την υπογραφή μάλιστα συμβολαίου. Το τελευταίο όνομα, που παίζει και ως το μεγάλο πλέον φαβορί για να ερμηνεύσει τον ανωμαλιάρη Κρίστιαν Γκρέι είναι ο Chris Hemsworth.

Ο Hemsworth είναι ένας ταχύτατα ανερχόμενος, σέξι ηθοποιός από την Αυστραλία και γνωστός από την επιτυχία του στον ρόλο του Thor στους Avengers και στον Thor, αλλά και σε άλλες ταινίες. Όμως στην κινηματογραφική μεταφορά των Πενήντα αποχρώσεων του γκρι θα πρέπει να κάνει πάρα πολύ σεξ… Γιατί το θέμα του έργου είναι το πάρα πολύ σεξ! Αυτό ίσως να μην είναι πρόβλημα για τον καυτό πρωταγωνιστή, αφού και στην ταινία Rush , στην οποία παντρεύεται την σέξι κι όποιος αντέξει Olivia Wilde, υπάρχουν αρκετές ερωτικές σκηνές, οπότε την έχει κάνει την προθέρμανση του.  

Όμως τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ως προς τον πρωταγωνιστή ακόμα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις γυναίκες. Κι εκεί ακούγεται πολύ πάντως το όνομα της Krysten Ritter.

 
 Η Krysten σύμφωνα με τα δημοσιεύματα όχι μόνο αποτελεί σοβαρή υποψηφιότητα για τον ρόλο της άβγαλτης φοιτήτριας που γνωρίζει τον απόλυτο σαδομαζοχιστικό έρωτα με τον νεαρό κούκλο μεγιστάνα, αλλά το έχει πάρει και πολύ ζεστά το θέμα. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχει ποστάρει αναρτήσεις στο Twitter της, στις οποίες φαίνεται πόσο θέλει να πάρει τον ρόλο.

Στο ένα έχει ποστάρει ένα δημοσίευμα από ένα fan club του μυθιστορήματος της E. L. James, στο οποίο τονίζεται δύο είναι τα φαβορί για τον ρόλο της Αναστάζια Στιλ, η Krystern Ritter και η Anne Hathaway. Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι αν και η Ritter είναι 31 ετών και άρα 10 χρόνια μεγαλύτερη από τον ρόλο που ερμηνεύει, η ηθοποιός είναι τέλεια για τον ρόλο, καθώς δείχνει τόσο σέξι, όσο και γλυκιά, ενώ έχει και την αυθάδει που χρειάζεται για να παίξει την Αναστάζια.

Το πότε θα βγει η ταινία είναι απρόβλεπτο. Μέχρι στιγμής η Universal έχει προσλάβει μόνο τον σεναριογράφο. Οπότε υπάρχει ακόμα δρόμος και μπορεί στο μέλλον να εμφανιστούν και άλλα μεγάλα φαβορί για τους ρόλους των δύο πρωταγωνιστών. Πολλοί θα δηλώνουν υποψήφιοι πρωταγωνιστές της ταινίας, ενώ άλλοι, όπως ο Robert Pattinson θεωρούν ότι είναι έτσι κι αλλιώς πρωταγωνιστές αυτού του μυθιστορήματος στην καθημερινή τους ζωή, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να παίξουν στην ταινία για να το δείξουν.

 
 
 
 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b