MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρωτιά στο Box Office για τον 3D Δολοφόνο με το πριόνι!

Με σκληρότητα μπαίνει ο νέος χρόνος στο αμερικανικό Box Office, καθώς ο τρισδιάστατος μακελάρης με το αλυσοπρίονο της ταινίας Texas Chainsaw 3D (Ο Δολοφόνος με το πριόνι 3D) έπιασε κορυφή για το πρώτο ΠΣΚ του 2013. Ακολούθησαν το Django Unchained του Tarantino και το Hobbit, στην δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, για το τριήμερο 4-6 Ιανουαρίου πρωτιά στο αμερικανικό Box Office είχε το Texas Chainsaw 3D με κέρδη της τάξης των 23 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην ταινίατου σκηνοθέτη John Lussenhop μια κοπέλα ταξιδεύει στο Texas για να εισπράξει μια κληρονομιά, χωρίς να γνωρίζει ότι μέρος αυτής της κληρονομιάς είναι η συνάντησή της με έναν μανιακό δολοφόνο με αλυσοπρίονο.

Στο νούμερο 2 Το “Django Unchained”, η ταινία γουέστερν του Quentin Tarantino με πρωταγωνιστές τους Jamie Foxx, Christoph Waltz και Leonardo DiCaprio. Η αμφιλεγόμενη περιπέτεια του Tarantino με θέμα έναν σκλάβο που εκδικείται τα αφεντικά του σημείωσε κέρδη 30,6 εκατ. δολάρια.

Στο νούμερο 3  η πρώτη ταινία της νέας τριλογίας γύρω από τον μυθικό και περιπετειώδη κόσμο του Τόλκιν, με τίτλο “The Hobbit: An Unexpected Journey” χτύπησε πρωτιά στο Box Office, σημειώνοντας κέρδη της τάξης των 32,9 εκατ. δολαρίων.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/JIeM518Zu3M” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b