MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δύο ελληνικές συμμετοχές σε γαλλικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους

Δύο ελληνικές συμμετοχές στο Φεστιβάλ του Κλερμόν Φεράν στη Γαλλία : η νέα ταινία του Τζώρτζη Γρηγοράκη, «45 Βαθμοί», θα συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα και το «The Noir Project» του Γρηγόρη Βαρδαρινού στο Φόρουμ Συμπαραγωγών EUROCONNECTION. Το συγκεκριμενο Φεστιβάλ διεξάγεται από την πρώτη ως τις 9 Φεβρουαρίου του 2013.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την ταινία “45 βαθμοί” την είχαμε παρακολουθήσει στο Open Air Festival, όπου είχαν προβληθεί 6 ταινίες, για τις οποίες  είχαμε γράψει τις εντυπώσεις μας. Αναφέρεται στο θέμα της βίας εναντίον των μεταναστών από παράνομα κυκλώματα.

Η δεύτερη ελληνική συμμετοχή είναι η ταινία  The Noir Project με σκηνοθέτη τον Γρηγόρη Βαρδαρινό και  σεναριογράφο την Αναστασία Μπαρτζουλιάνου και αναφέρεται στο σκληρό θέμα της ενδοοικογενειακής βίας.

Το φεστιβάλ του Κλερμόν Φεράν είναι ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους παγκοσμίως – με σημαντικό αριθμό θεατών αλλά και επαγγελματιών. Η αγορά του του έχει 3.000 συμμετοχές και αγοραστές από τουλάχιστον 70 τηλεοπτικούς σταθμούς και 500 φεστιβάλ.

 
 
 
 
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/tp_nUNyW4Vc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b