MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Hobbit έφαγε Django και Άθλιους στο Box Office

Πολύ σημαντικές πρεμιέρες είχε αυτό το τριήμερο στο αμερικανικό Box Office, με την ταινία Django Unchained και το μιούζικαλ Les Miserables (Οι άθλιοι). Ωστόσο, το παλιό Hobbit είναι αλλιώς και πήρε την πρωτιά στα εισιτήρια για ακόμα μια εβομάδα, αφήνοντας τις άλλες δύο υπερπαραγωγές δεύτερες και τρίτες αντίστοιχα και καταϊδρωμένες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, για το τριήμερο 28-30 Δεκεμβρίου η πρώτη ταινία της νέας τριλογίας γύρω από τον μυθικό και περιπετειώδη κόσμο του Τόλκιν, με τίτλο “The Hobbit: An Unexpected Journey” χτύπησε πρωτιά στο Box Office, σημειώνοντας κέρδη της τάξης των 32,9 εκατ. δολαρίων.

Στο νούμερο 2 Το “Django Unchained”, η ταινία γουέστερν του Quentin Tarantino με πρωταγωνιστές τους Jamie Foxx, Christoph Waltz και Leonardo DiCaprio. Η αμφιλεγόμενη περιπέτεια του Tarantino με θέμα έναν σκλάβο που εκδικείται τα αφεντικά του σημείωσε κέρδη 30,6 εκατ. δολάρια.

Στο νούμερο 3 ένα φαβορί για τα Όσκαρ, το μιούζικαλ Les Miserables (Οι Άθλιοι) με λαμπερό καστ πρωταγωνιστών, ανάμεσα στους οποίους η Anne Hathaway, ο Russell Crowe, ο Hugh Jackman και ακόμα η Amanda Seyfried, ο Sacha Baron Cohen και η Helena Bonham Carter. Η ταινία του Tom Hooper σημείωσε κέρδη 28 εκατ. δολαρίων.

 

 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b