MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Ωραία Κοιμωμένη στον κινηματογράφο Άστυ με 6 ευρώ!

«Η Ωραία Κοιμωμένη» ξεκίνησε να προβάλλεται από την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012, στον κινηματογράφο Άστυ και από την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013 θα προβάλλεται με γενική είσοδο 6 ευρώ, όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες προβολών.

author-image Θοδωρής Τσιατσικας

Ο πολυβραβευμένος Μάρκο Μπελόκιο μεταφέρει στην οθόνη μια ιστορία που στην Ιταλία ξεσήκωσε έντονες πολιτικές και συνταγματικές αντιπαραθέσεις και συζητήσεις γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Είναι η υπόθεση της Ελουάνα Ενγκλάρο, μιας νεαρής κοπέλας, η οποία μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα έπεσε σε κώμα το 1992. Ο πατέρας της κοπέλας για περισσότερο από μια δεκαετία ζητούσε την ευθανασία της κόρης του, το δικαίωμα της σε έναν αξιοπρεπή θάνατο. Η τραγωδία της Ελουάνα, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2009, μετατράπηκε σε ένα μείζον εθνικό ζήτημα με το δικαστικό σύστημα να βρίσκεται αντιμέτωπο με την πληθωρική παρουσία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και το Βατικανό να εναντιώνεται απέναντι σε μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Έχοντας την πολύκροτη υπόθεση της Ελουάνα στο φόντο, ο Μάρκο Μπελόκιο αφηγείται μικρές ιστορίες απώλειας οι οποίες σχετίζονται άμεσα και έμμεσα μ’ αυτήν. Η κάθε μία από αυτές τις ιστορίες είναι πολυεπίπεδη και ζωντανή και κάθε εμπλεκόμενος χαρακτήρας προβάλει μια έντονη και καθοριστική πάλη με τη συνείδηση και τις πεποιθήσεις του, καταλήγοντας πάντοτε στο πιο καίριο απ’όλα τα ερωτήματα: «Ποιος θέτει τελικά τα όρια μεταξύ ζωής και θανάτου»;

 
 
[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”206″ src=”http://www.dailymotion.com/embed/video/xvwkwf” ]
«Ωραία Κοιμωμένη» του Μάρκο Μπελόκιο – Official… από thevideorama

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b