MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Ξένια Καλογεροπούλου ψυχαναλύεται από τον… Ίρβιν Γιάλομ

Η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Μηνάς Χατζησάββας θα πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση «ο δήμιος του έρωτα» του πολύ πετυχημένου συγγραφέα Ίρβιν Γιάλομ («Όταν έκλαψε ο Νίτσε»), σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη. Ήδη οι πρόβες έχουν ξεκινήσει.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η υπόθεση του έργου αφορά σε μια 70χρονη, την Θέλμα (Ξένια Καλογεροπούλου), που ψυχαναλύεται. Πριν από 8 χρόνια είχε μια ερωτική σχέση με τον προηγούμενο ψυχοθεραπευτή της, ο οποίος ήταν πολύ νεότερος της. Αυτή η σχέση κράτησε 27 μέρες και αυτός ξέκοψε μαζί της. Κι εκείνη έπεσε σε μια άγρια κατάθλιψη και δεν είχε μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό. Και ο Ίρβιν Γιάλομ (Μηνάς Χατζησάββας) είναι αυτός που προσπαθεί να ξεριζώσει αυτήν της την εμμονή, με ό,τι θεραπευτικό εργαλείο έχει και φανερώνεται στην πορεία ότι όλες οι βεβαιότητές του είναι εντελώς επιφανειακές και όλα τα όπλα του τα ψυχαναλυτικά. Στο τέλος καταφεύγει στο να φέρει και τον εραστή της Θέλμα στην συνεδρία και να καταφέρει να πετύχει κάποια κάθαρση ψυχαναλυτική.

Επίσης, παίζουν και χορεύουν η Έλενα Γεροδήμου και ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Το έργο, το οποίο σύμφωνα με τον Κώστα Γάκη, ισορροπεί ανάμεσα σε χορό και θέατρο, θα ανέβει στις 21 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη στην μεγάλη αίθουσα.

 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b