MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σκοτεινή και διεστραμμένη χήρα η σέξι Nicole

Μια έντονα διαταραγμένη και σκοτεινή σχέση μάνας και κόρης φαίνεται ότι θα έχει η νέα ταινία της Nicole Kidman, την οποία σκηνοθετεί ο γνωστός από το Old Boy Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης Chan-wook Park. Η Nicole στο έργο θα είναι η σέξι χήρα και σκληρή μάνα, ενώ η νεαρή Mia Wasikowska θα είναι η κόρη στην ταινία Stoker.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το Stoker είναι επώνυμο της οικογένειας και όχι χαρακτηρισμός για κάποιο πρόσωπο της ταινίας. Ωστόσο, η ταινία, όπως δείχνουν και τα πρώτα πλάνα από το τρέιλερ, αλλά και το ίδιο το πόστερ, θα είναι ένα σκοτεινό θρίλερ, αρκετά ανατριχιαστικό και βίαιο.

Η υπόθεση ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα, που ονομάζεται India (Mia Wasikowska) η οποία χάνει τον πατέρα της (Dermot Mulroney) από τροχαίο. Ξαφνικά, έρχεται να ζήσει μαζί με την ίδια και την συναισθηματικά ασταθή μητέρα της (Nicole Kidman) ο θείος της Charlie (Matthew Goode), τον οποίο δεν είχε ξαναδεί ποτέ στην ζωή της. Προσπαθώντας να καταλάβει τον μυστηριώδη ξένο, η India ερωτεύεται τον Charlie και προσπαθεί να καταλάβει τα βαθύτερα κίνητρά του.

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Wentworth Miller, διάσημος πρωταγωνιστής του Prison Break. H ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2013. 

 
 
 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b